ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τούρκοι ύψωσαν την τουρκική σημαία σε εκδήλωση στη Θράκη – Παρών ο πρόξενος Κομοτηνής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σε εκδήλωση εγχώριου φορέα ανηρτημένη μια τουρκική σημαία

Τούρκοι ύψωσαν την τουρκική σημαία σε εκδήλωση στη Θράκη – Παρών ο πρόξενος Κομοτηνής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Την ώρα που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ασχολείται με τη Ρωσία και απελαύνει Ρώσους διπλωμάτες οι Τούρκοι κάνουν ότι θέλουν στη Θράκη και δεν ασχολείται κανείς! 

Τα tourkikanea.gr φέρνουν στη δημοσιότητα όσα γίνονται στη Θράκη από το τουρκικό προξενείο, όχι απλά με την ανοχή αλλά και τη συμμετοχή βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου!

Η ανάρτηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής αναφέρει: «Μετείχαμε στο ιφτάρ που οργάνωσε στο χωριό Λευκόπετρα η μουφτεία Ξάνθης. Στην εκδήλωση αυτή που τελέστηκε με μεγάλη συμμετοχή, συναντήθηκαν με τους ομογενείς μας ο κύριος Οκτάι Γιλμάζ-δήμαρχος του Γιλντιρίμ και ο βουλευτής Προύσας κύριος Οσμάν Μεστέν».

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σε εκδήλωση εκδήλωση εγχώριου φορέα ανηρτημένη μια τουρκική σημαία και η αλήθεια είναι ότι μάλλον άργησαν καθώς οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα έχουν αφήσει τόσα χρόνια τον κάθε πράκτορα  να αλωνίζει ατιμώρητα.

Aκριβώς από την σημαία διακρίνεται ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μπουρχάν Μπαράν. Όρθιος είναι ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ. Τέρμα δεξιά ο πρόξενος Ομέρογλου και δίπλα του ο ψευδομουφτής Ξάνθης Μέτε.

Αλήθεια εδώ δεν σηκώνει καμία απέλαση Τούρκων διπλωματών ή η εθνική μας ασφάλεια απειλείται μόνο από τους Ρώσους;

Η Τουρκία βγάζει το Tσεσμέ για έρευνες

Η Τουρκία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας, βγάζει το ερευνητικό σκάφος Τσεσμέ για να συνεχίσει τις έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο μέχρι τις 21 Απριλίου

Σε ανάρτησή του στο Twitter, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας αναφέρει:

«Ανατολική Μεσόγειος.

Το ερευνητικό μας σκάφος TCG ÇEŞME θα συνεχίσει τις “Μελέτες Υδρογραφικής Έρευνας και Ενημέρωσης-Aπογραφής Ναυαγίων” μέχρι τις 21 Απριλίου».

Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο αυτών των ερευνών ή για την περιοχή που θα κινηθεί το σκάφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.