ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φονική κατολίσθηση στην Ιεράπετρα: Από ασφυξία πέθανε η 47χρονη μητέρα – Βρέθηκε νεκρή κάτω από μπάζα 1,5 μέτρου

Είχε διαγνωστεί φέτος με καρκίνο και ετοιμαζόταν για χειρουργείο

Φονική κατολίσθηση στην Ιεράπετρα: Από ασφυξία πέθανε η 47χρονη μητέρα – Βρέθηκε νεκρή κάτω από μπάζα 1,5 μέτρου

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας που έγινε στο ΠΑΓΝΗ, από ασφυξία πέθανε η 47χρονη γυναίκα που καταπλακώθηκε από βράχο, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Αγιάς Φωτιάς στην Ιεράπετρα Κρήτης.

Μάλιστα, η ασφυξία προκλήθηκε από τα μπάζα της ταράτσας που την πλάκωσαν.

H γυναίκα βρέθηκε σε εμβρυική στάση στο κρεβάτι σκεπασμένη με ένα σεντόνι, κάτω από μπάζα 1,5 μέτρου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η 47χρονη την ώρα της κατολίσθησης βρισκόταν στο κρεβάτι της και κοιμόταν.

Ο βράχος όπως κατρακύλησε χτύπησε την ταράτσα του δωματίου στο οποίο διέμενε με την οικογένειά της, η ταράτσα κατέρρευσε και την πλάκωσε, ενώ ο βράχος συνέχισε την πορεία του και κατέληξε στην παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα του Ιατροδικαστή αναφέρει Αρχική Αιτία: Κατολίσθηση, Μεσαία Αιτία: Καταπλάκωση και Τελική Αιτία: Ασφυξία θέσεως.

«Έμοιαζε να είχε βρει αυτό που έψαχνε στη ζωή»

Με συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετούν Σλοβένοι συνάδελφοι και συνεργάτες την 47χρονη. Η Jasmina Rihar, ήταν μεταφράστρια βιβλίων και κειμένων από τα ισπανικά και τα γαλλικά.

Συνεργαζόταν ως μεταφράστρια στην Aleteia, που σε αποχαιρετιστήριο συγκινητικό κείμενο για τον χαμό της 47χρονης, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι:

«Έμοιαζε να είχε βρει αυτό που έψαχνε στη ζωή. Η ηρεμία και το χαμόγελό της στο πρόσωπό της ήταν η αντανάκλαση μιας γαλήνιας ψυχής. Ακόμα και όταν φέτος διαγνώστηκε με καρκίνο και τα πράγματα δεν ήταν καλά, παρέμεινε ήρεμη […]

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέθανε στην Κρήτη, την οποία αγαπούσε και που είχε όμορφες αναμνήσεις. Η οικογένεια ήθελε να φωτίσει τις μέρες πριν από το χειρουργείο της, δεν ήξερε ότι λαμπρύνανε τις μέρες πριν την αναχώρησή της στην αιωνιότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.