Φρίκη για 15χρονη στην Κρήτη: Κατήγγειλε τον πατέρα της ότι τη χτύπησε με ξύλο στο κεφάλι

Είπε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι χτυπάει όλα τα παιδιά και η μητέρα παραμένει αμέτοχη

Φρίκη για 15χρονη στην Κρήτη: Κατήγγειλε τον πατέρα της ότι τη χτύπησε με ξύλο στο κεφάλι

Μία 15χρονη και τα δύο ανήλικα αδέρφια της στην Κρήτη, όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, βιώνουν ενδοοικογενειακή βία από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Μάλιστα, χθες το μεσημέρι (14/9) σε συνοικία του δήμου Χανίων, ο πατέρας της την έβαλε σε μια καρέκλα και άρχισε να τη χτυπάει στο κεφάλι με χοντρό ξύλο.

Το παιδί καλούσε σε βοήθεια με αποτέλεσμα η γειτονιά να ακούσει τις φωνές και να καλέσει την Aστυνομία.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ένας από τους γείτονες έσπευσε να τον σταματήσει όμως ο πατέρας του επιτέθηκε, τον χτύπησε και έφυγε με το μηχανάκι του.

Στη συνέχεια φέρεται να χτύπησε και δεύτερο άτομο που προσπάθησε να παρέμβει.

H αμέτοχη μητέρα

Το κορίτσι κατήγγειλε ότι ο πατέρας της τη χτύπησε επειδή είχε καθυστερήσει δυο λεπτά να πάει στο σπίτι της.

Στη συνέχεια είπε ότι εκτός από την ίδια, ο πατέρας βιαιοπραγεί και στη μητέρα της – ωστόσο εκείνη το αρνείται- ενώ χτυπά και τα άλλα δυο αδέρφια της, ένα αγόρι περίπου 13 χρόνων και ένα κοριτσάκι μόλις 4 χρόνων.

Μάλιστα, περιέγραψε μια σκηνή, όταν η μικρή της αδερφή ήταν μόλις 2 ετών την οποία κλείδωσε ο πατέρας στο μπαλκόνι και της είπε ότι για τιμωρία θα κοιμηθεί έξω, με το παιδί να κλαίει και να εκλιπαρεί να το βάλουν μέσα στο σπίτι γιατί φοβόταν.

Το 15χρονο κορίτσι μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι όταν ο πατέρας χτυπά τα παιδιά η μητέρα παρακολουθεί αμέτοχη.

Να σημειωθεί ότι αυτή δε φαίνεται να ήταν η πρώτη φορά για την οικογένεια καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες, γείτονες είχαν ξανακαλέσει και στο παρελθόν την Αστυνομία να παρέμβει σε παρόμοια επεισόδια εντός της οικογένειας.

Κάθε φορά όμως που έφτανε η Αστυνομία, η μητέρα και τα παιδιά αρνούνταν ότι είχαν δεχτεί βία και ξύλο από τον πατέρα. Ο πατέρας τελικά εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στην Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.