Φρίκη για 16χρονη στην Κρήτη – Προσπάθησε να την πνίξει 20χρονος όταν του ζήτησε να χωρίσουν

Απείλησε την μητέρα της ότι θα την σκοτώσει και θα πετάξει το κεφάλι της στη θάλασσα

Φρίκη για 16χρονη στην Κρήτη – Προσπάθησε να την πνίξει 20χρονος όταν του ζήτησε να χωρίσουν

Μια 16χρονη στην Κρήτη, κατήγγειλε ότι προσπάθησε να την πνίξει ο 20χρονος φίλος της μόλις του ζήτησε να χωρίσουν.

Το περιστατικό συνέβη στο Λασίθι την περασμένη Παρασκευή, όταν συναντήθηκε το ζευγάρι, με την 16χρονη κοπέλα να έχει πάρει την απόφαση να διακόψει την σχέση τους.

Η συζήτηση ξεκίνησε μέσα στο αυτοκίνητο και μόλις ο 20χρονος άκουσε τα περί χωρισμού, άρχισε να χτυπάει το κορίτσι και την έπιασε από τον λαιμό για να την πνίξει, σύμφωνα με την καταγγελία.

Το κορίτσι τρομοκρατημένο, άνοιξε την πόρτα και πήδηξε από το αυτοκίνητο, τρέχοντας προς κεντρικό σημείο, στη στάση ενός λεωφορείου, για να σωθεί από τη μανία του συντρόφου της.

Κάλεσε και τη μητέρα της και την ενημέρωσε για όσα συνέβησαν και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας μαζί με ένα άλλο άτομο πήγαν στο σημείο όπου βρισκόταν το παιδί, το παρέλαβαν και στη συνέχεια η μητέρα κατέθεσε μήνυση εναντίον του 20χρονου.

Η 16χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται από ειδικό, με τον 20χρονο να έχει το θράσος να τηλεφωνεί στη μητέρα και να της λέει ότι όπου πετύχει την κόρη της θα την σκοτώσει και θα πετάξει το κεφάλι της στη θάλασσα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 20χρονος διέφυγε της σύλληψης καθώς πέρασε το αυτόφωρο, ενώ ο πατέρας του τηλεφώνησε να ζητήσει συγνώμη, αλλά και την απόσυρση της μήνυσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.