ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

«Φύλλο και φτερό» η ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Αξιολογούνται εργαζόμενοι και εθελοντές – Στο «μικροσκόπιο» 15 άτομα

Πρόσωπο «κλειδί», ωστόσο, φέρεται να είναι ο υπεύθυνος των οικονομικών της ΜΚΟ

«Φύλλο και φτερό» η ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Αξιολογούνται εργαζόμενοι και εθελοντές – Στο «μικροσκόπιο» 15 άτομα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία των παράλληλων ερευνών για την ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», καθώς πέρα από τους ελέγχους που γίνονται στις δομές που διατηρούσε σε όλη την Ελλάδα, «τρέχει» και η έρευνα της οικονομικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται 15 πρόσωπα, εκ των οποίων τα τρία είναι ο πατέρας Αντώνιος, η πρεσβυτέρα και η μητέρα του επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου.

Πρόσωπο «κλειδί», ωστόσο, φέρεται να είναι ο υπεύθυνος των οικονομικών της ΜΚΟ.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η έρευνα της οικονομικής αστυνομίας έχει φέρει στα χέρια της χιλιάδες σελίδες από τα λογιστήρια της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», τόσο από το κεντρικό λογιστήριο όσο και από αυτά στην επαρχία, ενώ έχουν κατατεθεί αιτήματα σε τράπεζες και ΑΔΑΕ έτσι ώστε να έχουν περισσότερα στοιχεία.

Η συλλογή τους, όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να διαρκέσει περίπου ένα 20ήμερο. Συνεπώς, υπάρχει αρκετό μέλλον σε αυτό το σκέλος της έρευνας που αφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Από εκεί και πέρα, το νέο ΔΣ έχει ήδη πιάσει δουλειά και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η νέα πρόεδρος κ. Μαρτίνου συναντήθηκε με τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα ζητώντας να μάθει περαιτέρω λεπτομέρειες για την Κιβωτό του Κόσμου.

Η νέα διοίκηση, όμως, δεν περιορίστηκε σε αυτό και έχει ήδη αρχίσει μια διαδικασία ελέγχου των οικονομικών στοιχείων αλλά και αξιολόγησης όλων όσοι σχετίζονται με τις δομές.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή η ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» φιλοξενεί 135 παιδιά στις δομές, ενώ περίπου 100 οικογένειες ωφελούνται από τις δράσεις της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, στην Κιβωτό υπάρχουν 153 εργαζόμενοι και 493 εθελοντές, οι οποίοι περνούν τη διαδικασία της αξιολόγησης του νέου ΔΣ έτσι ώστε να λειτουργεί η ΜΚΟ σύννομα και να εξασφαλιστεί το μέλλον των παιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.