ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Γαστούνη: Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τους δύο άνδρες που λήστεψαν κοσμηματοπωλείο – 100.000 ευρώ η λεία τους

Ο ένας ακινητοποίησε με την απειλή όπλου την ιδιοκτήτρια και ο δεύτερος άρχισε να αδειάζει τις προθήκες

Γαστούνη: Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τους δύο άνδρες που λήστεψαν κοσμηματοπωλείο – 100.000 ευρώ η λεία τους

Οι αστυνομικοί του τμήματος Πηνειού και της Ασφαλείας Ήλιδας, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τους δύο δράστες που λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Γαστούνης και διέφυγαν… περπατώντας.

Ήταν 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν οι δύο μετρίου αναστήματος δράστες εισέβαλαν φορώντας κουκούλες full face στο κοσμηματοπωλείο του οποίου η πόρτα ήταν ανοιχτή.

Ο ένας ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού την ιδιοκτήτρια που καθόταν στο γραφείο και ο δεύτερος άρχισε να αδειάζει τις προθήκες, αλλά και το χρηματοκιβώτιο που ήταν ανοιχτό, αφού η γυναίκα είχε μόλις βγάλει τα δείγματα για να τα βάλει στην βιτρίνα.

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά και οι δράστες, που άρπαξαν κοσμήματα συνολικής αξίας 100.000 ευρώ, διέφυγαν στη συνέχεια πεζή, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους περαστικούς.

Η σοκαρισμένη γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από περιπολικά και μοτοσικλετιστές, χωρίς να καταφέρουν να εντοπίσουν τους ληστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.