ΗΑΕ: Είδαν τις δυνατότητες του Ειδικού Λόχου Πυρηνικής – Βιολογικής – Χημικής Άμυνας (φώτο)

ΗΑΕ: Είδαν τις δυνατότητες του Ειδικού Λόχου Πυρηνικής – Βιολογικής – Χημικής Άμυνας (φώτο)

Οι δυνατότητες του Ειδικού Λόχου Πυρηνικής – Βιολογικής – Χημικής Άμυνας (ΕΔΛΟ/ΠΒΧ) επιδείχθηκαν σε αντιπροσωπεία 3 Αξιωματικών των ΗΑΕ στο Χαϊδάρι Αττικής, από την Δευτέρα 06 έως την Τρίτη 07 Δεκεμβρίου 2021 και στο πλαίσιο της υλοποίησης του διμερούς Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας (ΠΣΣ) μεταξύ Ελλάδος και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), με μέριμνα της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ (Α1).

Η συγκεκριμένη δράση έλαβε χώρα στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που αναπτύσσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) της Χώρας μας σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΓΕΕΘΑ, είχε σκοπό την απόκτηση τεχνογνωσίας από τους Αξιωματικούς των ΗΑΕ αναφορικά με τις επιχειρήσεις αντιμετώπισης ΠΒΧ συμβάντων, και συμπεριέλαβε επίδειξη υλικών και μέσων του ΕΔΛΟ/ΠΒΧ, καθώς και άσκηση αντιμετώπισης περιστατικού ΠΒΧ στην οποία συμμετείχε οργανική Διμοιρία του Λόχου, με πλήρη ανάπτυξη των Ομάδων Ανίχνευσης, Ταυτοποίησης, Απομόλυνσης και Υγειονομικής Περίθαλψης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε φωτογραφίες στο defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.