ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τουρκικά ΜΜΕ: Σε εικονική προσβολή ρωσικής βάσης στη Συρία το Β-52 που προσγειώθηκε στη Σούδα

Τουρκικά ΜΜΕ: Σε εικονική προσβολή ρωσικής βάσης στη Συρία το Β-52 που προσγειώθηκε στη Σούδα

Την πρώτη προσγείωση του στρατηγικού βομβαρδιστικού B-52H της αμερικανικής Αεροπορίας στη Σούδα σχολιάζουν τα τουρκικά ΜΜΕ, λέγοντας πως το αεροσκάφος είχε πετάξει από τη βάση του στο Fairford της Βρετανίας στη Συρία εκτελώντας εικονική προσβολή της βάσης Χμειμίμ στη συνέχεια επιστρέφοντας προσγειώθηκε εκτάκτως στην Κρήτη.

Μάλιστα τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το αεροσκάφος και στη νέα αυτή αποστολή του στη Συρία, συνοδεύτηκε στον αέρα από δύο ελληνικά F-16 σε επανάληψη της προηγούμενης αποστολής της 1ης Νοεμβρίου.

Εάν ισχύουν οι πληροφορίες αυτές, των τουρκικών ΜΜΕ για τη νέα αυτή συνοδεία ελληνικών F-16 σε αμερικανικό Β-52 το ερώτημα που τίθεται για την Ελλάδα είναι:

Οι αποστολές των B-52 που πετούν από την Βρετανία στη Συρία με συνοδεία μαχητικών της ΠΑ είναι πλέον μια παγιωμένη κατάσταση, και εάν ναι, τι επιπτώσεις έχει αυτό για τις σχέσεις με τη Ρωσία.

Άλλωστε δεν έχουν περάσει παρά μέρες, όταν ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ άφησε υπονοούμενα ενώπιον του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια για «αντιρωσικές δραστηριότητες του ΝΑΤΟ στη Ν.Α.Μεσόγειο», δραστηριότητες στις οποίες πλέον έχει ενεργό ρόλο και η χώρα μας!


Αμερικανική Αεροπορία: Ευχαριστούμε τους Έλληνες φίλους και συμμάχους μας.

Από την πλευρά της η USAFE-AFAFRICA ανακοίνωσε τα εξής:

«Ευχαριστούμε τους Έλληνες φίλους μας και συμμάχους για τη θερμή υποδοχή στην έκτακτη προσγείωση που πραγματοποίησε στη Σούδα εξαιτίας κακών καιρικών συνθηκών στο αεροδρόμιο προορισμού», είναι η ανακοίνωση της αμερικανικής Αεροπορίας για το Β-52 που προσγειώθηκε στη Σούδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.