Το ΓΕΕΘΑ σε πλήρη κινητοποίηση: «Φροντίζουμε 35.207 αλλοδαπούς»

Το ΓΕΕΘΑ σε πλήρη κινητοποίηση: «Φροντίζουμε  35.207 αλλοδαπούς»

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εδώ και χρόνια πολλά συνδρομής αλλά και του κεντρικότατου υπερσυντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φροντίδας κάθε είδους αλλοδαπού που έχει μπει παράνομα στη χώρα, το ΓΕΘΘΑ αναφέρει ότι για τις 17 Σεπτεμβρίου 2020 διαμένουν σε 33 περιφραγμένες περιοχές των ΕΔ, 35.207 αλλοδαποί.

Τονίζεται ότι η δυναμικότητα των περιοχών ανέρχεται σε κάπου 32.000 αλλοδαπούς, αλλά το ΓΕΕΘΑ με πλήρη κινητοποίηση φροντίζει και τους 35.000 και έπεται συνέχεια.

Οι περιοχές βρίσκονται σε Σάμο, Χίο, Λέρο, Κω και Διαβατών.

Οι μερίδες

Επίσης οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για τις 17 Σεπτεμβρίου 2020 ανέλαβαν το έργο της παροχής 24.658 μερίδων φαγητού (από τις οποίες 57 μερίδες διανέμονται σε περιοχές οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα ΕΔ), λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις περιοχές έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους αλλοδαπούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.