ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

28η Οκτωβρίου: Τα μαχητικά της ΠΑ πέταξαν πάνω από ελληνικές πόλεις (βίντεο-φώτο)

28η Οκτωβρίου: Τα μαχητικά της ΠΑ πέταξαν πάνω από ελληνικές πόλεις (βίντεο-φώτο)

Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, η κυβέρνηση απαγόρευσε τις παρελάσεις. Παρ’ όλα αυτά τα μαχητικά της Πολεμικές Αεροπορίας πραγματοποίησαν πτήσεις πάνω από μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Zl6V9ria7tI&feature=emb_title

,Το ΓΕΕΘΑ και τα γενικά επιτελεία Ναυτικού, Αεροπορίας και Στρατού ανέπτυξαν ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις σε όλη την χώρα για να στείλουν το μήνυμα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι πανταχού παρούσες.

Με την φρεγάτα Ύδρα (F-452) στη Θεσσαλονίκη, την φρεγάτα Κουνουριώτης (F-462) στην Κάρπαθο, την πυραυλάκατο Μυκόνιος (P-22) στην Χίο και μια σειρά από άλλα πολεμικά πλοία στην Αλεξανδρούπολη, την καβάλα, την Ρόδο, το Καστελλόριζο, την Σύρο, την Λήμνο, την Λέσβο, την Λέρο, την Σάμο και την Κω, το Πολεμικό Ναυτικό έδωσε βροντερό παρών σε ολόκληρο το Αιγαίο.

Την ίδια ώρα, κατά τη διάρκεια της 28ης Οκτωβρίου, μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα έκαναν χαμηλές πτήσεις πάνω από μια σειρά πόλεων σε όλη την επικράτεια.

Μια τετράδα μαχητικών αεροσκαφών Mirage πέταξαν πάνω από την Ακρόπολη, απ’ όπου έγινε και διέλευση επιθετικών ελικοπτέρων Απάτσι και μεταφορικών τύπου NH-90 και Chinook.

Στη Θεσσαλονίκη έκαναν χαμηλές πτήσεις μια τετράδα μαχητικών αεροσκαφών F-16 και τρία ελικόπτερα Απάτσι.

Χαμηλές πτήσεις δεκάδες πόλεις όπως η Θήβα, η Λιβαδειά,η Άμφισσα, το Καρπενήσι, η Λαμία, η Χαλκίδα έκαναν μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.