ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αδειάζουν τις αποθήκες των πυρομαχικών του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο για να μην ανατιναχθούν από την πυρκαγιά

Λίγες ημέρες μετά το φιάσκο με την 111 ΠΜ της ΠΑ στη Νέα Αγχίαλο

Αδειάζουν τις αποθήκες των πυρομαχικών του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο για να μην ανατιναχθούν από την πυρκαγιά

Σε άδειασμα αποθηκών του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο προχωρούν οι Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς η φωτιά στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου μαίνεται ανεξέλεγκτη και υπάρχει κίνδυνος να επαναληφθούν οι τραγικές εικόνες που είδαμε στη Νέα Αγχίαλο. 

Συγκεκριμένα, μεταφέρονται πυρομαχικά από δύο αποθήκες από στρατόπεδα στις Σάπες Έβρου. Τα πυρομαχικά βρίσκονταν σε υπέργειες αποθήκες και τώρα μεταφέρονται σε αποθήκες τύπου igloo.

Έπειτα από εντολές του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, το σύνολο του προσωπικού των Μονάδων που εδρεύουν στον Νομό Έβρου βρίσκεται σε επιφυλακή εντός των Στρατοπέδων, για εμπλοκή και αντιμετώπιση της διαμορφούμενης κατάστασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι όλα αυτά ένα μήνα μετά την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο Βελεστίνο και έφτασε στη Νέα Αγχίαλο, όπου κατέκαψε  τις αποθήκες πυρομαχικών της 111 ΠΜ της ΠΑ, με αποτέλεσμα να ανατιναχτούν και η περιοχή να μετατρέπεται σε πολεμικό πεδίο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.