ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανθυπολοχαγός Λ.Πετρούνιας: «Νιώθω μεγάλη τιμή για την ένταξη των Ολυμπιονικών στην οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων»

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι για την αναγνώριση των κόπων μας»

Ανθυπολοχαγός Λ.Πετρούνιας: «Νιώθω μεγάλη τιμή για την ένταξη των Ολυμπιονικών στην οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων»

Οι Ολυμπιονίκες του 2016 και του 2021 ορκίστηκαν σήμερα (20/2) αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των τριών κλάδων (Στρατός Ξηράς, Ναυτικό, Αεροπορία). 

Ανάμεσα τους ο Λευτέρης Πετρούνιας που κατέκτησε ένα χρυσό και ένα χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στους κρίκους, ο Μίλτος Τεντόγλου που έφερε το χρυσό στο μήκος από το Τόκιο, τα μέλη της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών που κέρδισαν το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο αλλά και ο Στέφανος Ντούσκος με το χρυσό στην κωπηλασία (2020).

Ο Λευτέρης Πετρούνιας σε αυτή την σπουδαία στιγμή της ζωής δεν θα μπορούσε να μην έχει μαζί του, τις κόρες του Λένια και Σοφία και φυσικά την σύζυγό του και πρωταθλήτρια της γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση.

Μετά την ορκομωσία ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε στα social media: «Βαθμός : Ανθυπολοχαγός ! Νιώθω μεγάλη τιμή για την ένταξη των Ολυμπιονικών στην οικογένεια των ενόπλων δυνάμεων ! Είμαστε όλοι χαρούμενοι για την αναγνώριση των κόπων μας !».

Οι κόρες του φωτογραφήθηκαν με τον ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια αλλά και με το πηλίκιο του μπαμπά.

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του πόλο, Ντίνος Γενηδουνιάς, έγραψε: «Μια μέρα σημαντική, μια μέρα ξεχωριστή. Πλέον και με κάθε επισημότητα Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων».

O χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Στέφανος Ντούσκος έγραψε: «Με μια αίσθηση βαθιάς τιμής ανακοινώνω σήμερα την ένταξη μου ως Ανθυπολοχαγός στο Πεζικό του Ελληνικού Στρατού. Είναι μεγάλη μου τιμή να συμπεριλαμβάνομαι στην οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων, δίπλα σε αξιοσέβαστους Ολυμπιονίκες και συναδέλφους που μοιράζονται την ίδια αφοσίωση προς την πατρίδα».

Ορκίστηκαν και ονομάστηκαν Έφεδροι Εν Ενεργεία Αξιωματικοί οι παρακάτω Ολυμπιονίκες

Ανθυπολοχαγός (ΤΘ) Ελευθέριος Πετρούνιας

Ανθυπολοχαγός (ΠΖ) Στέφανος Ντούσκος

Σημαιοφόρος (ΟΛ) Μιλτιάδης Τεντόγλου

Ανθυπολοχαγός (ΠΒ) Στυλιανός Αργυρόπουλος – Κανακάκης

Ανθυπολοχαγός (ΜΧ) Άγγελος Βλαχόπουλος

Ανθυπολοχαγός (ΤΧ) Κωνσταντίνος Γαλανίδης

Ανθυπολοχαγός (ΥΠ) Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς

Σημαιοφόρος (ΟΛ) Ιωάννης Φουντούλης

Σημαιοφόρος (ΟΛ) Γεώργιος Δερβίσης

Σημαιοφόρος (ΟΛ) Δημήτριος Σκουμπάκης

Σημαιοφόρος (ΟΛ) Αλέξανδρος Παπαναστασίου

Σημαιοφόρος (ΟΛ) Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης

Ανθυποσμηναγός (Δ) Εμμανουήλ Ζερδεβάς

Ανθυποσμηναγός (Δ) Μάριος Καπότσης

Ανθυποσμηναγός (Δ) Χριστόδουλος Κολόμβος

Ανθυπολοχαγός (ΠΖ) Παναγιώτης Μάντης

Σημαιοφόρος (ΟΛ) Παύλος Καγιαλής

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανθυποσμηναγός (Δ) Σοφία Παπαδοπούλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.