ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΓΕΕΘΑ: Με PCR τεστ θα παρουσιάζονται οι επιτυχόντες-ουσες στις σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων

Το τεστ θα έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 72 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους στην Σχολή που εισάγονται

ΓΕΕΘΑ: Με PCR τεστ θα παρουσιάζονται οι επιτυχόντες-ουσες στις σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων

Οι προς κατάταξη επιτυχόντες-ουσες των πανελλαδικών εξετάσεων του 2022 στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων οφείλουν να υποβληθούν σε PCR COVID-19 test.

Το τεστ θα έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 72 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους στην Σχολή που εισάγονται, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη υποχρέωση ισχύει και για τους επιτυχόντες μαθητές που είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι προς κατάταξη επιτυχόντες-ουσες των πανελλαδικών εξετάσεων του 2022 στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων με θετικό PCR COVID-19 test δεν παρουσιάζονται και αφού ενημερώσουν σχετικά την Σχολή, παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους λαμβάνοντας περαιτέρω οδηγίες από τον προσωπικό τους γιατρό και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Η είσοδός τους στη Σχολή θα γίνει με αρνητικό PCR COVID-19 test, διευκρινίζεται περαιτέρω στη σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.