ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Κ.Φλώρος, ο Α.Χίτλερ, η «Σούδα του βορρά» και ο Θεός να βάλει το χέρι του… (upd)

Η ομιλία του επικίνδυνου πλέον Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου

Ο Κ.Φλώρος, ο Α.Χίτλερ, η «Σούδα του βορρά» και ο Θεός να βάλει το χέρι του… (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 22/11/2023, 23.54): Ούτε λέξη από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κ.Φλώρο στην ομιλία του επ’ευκαιρία της εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων (21/11) για τις καταστροφές που έπληξαν τις Ένοπλες Δυνάμεις το τελευταίο πεντάμηνο:

  • Την ανατίναξη στις πυρκαγιές της αποθήκης πυρομαχικών της 111 ΠΜ στη Νέα Αγχίαλο
  • Την καταστροφή στις πλημμύρες της Θεσσαλίας της κύριας βάσης της Αεροπορίας Στρατού στη 1η ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο (έχει χαθεί ίσως και το 1/4 της συνολικής μαχητικής δύναμης της Αεροπορίας Στρατού με τα ελικόπτερα επιθετικής αναγνώρισης OH-58 Kiowa να μετρούν απώλεια του 80% του αριθμού τους)
  • Την σφαγή στην Λιβύη, όπου σκοτώθηκαν 5 μέλη της ελληνικής αποστολής στο μεγαλύτερο επιχειρησιακό φιάσκο μετά τον πόλεμο της Κύπρου.

Αντίθετα εμφανιζόμενος κάτι σαν τον «Αδόλφο Χίτλερ» όταν τις τελευταίες ώρες του στο καταφύγιο του Βερολίνου έδινε διαταγές σε φανταστικές στρατιές, έτσι και ο Κ.Φλώρος μίλησε για πράγματα που μόνο στο μυαλό του υπάρχουν.

Ή μάλλον ούτε σε αυτό, γιατί ο μεν Χίτλερ είχε παραφρονήσει, αλλά ο Κ.Φλώρος λέει εν γνώσει του ψέματα, όπως «οι πανίσχυρες Ένοπλες Δυνάμεις» και το «πόσο μας φοβούνται όλοι οι εχθροί και μας σέβονται οι “φίλοι”», προκαλώντας τον γέλωτα στους παριστάμενους που γνωρίζουν την πικρή πραγματικότητα.

Αυτό όμως που ξεχώρισε ήταν η προσπάθεια να δείξει και πάλι στους πολιτικούς πάτρωνές του, δηλαδή την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, -δεν λέμε για τις ίδιες τις ΗΠΑ γιατί αγνοούν την ύπαρξή του- ότι είναι… «ρωσοφάγος».

Αγνοώντας ή μη θέλοντας να καταλάβει τι έρχεται και το τι θα συμβεί, ειδικά αν στις ΗΠΑ εκλεγεί ο Ν.Τραμπ, όπως όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν προς ώρας.

Όταν λοιπόν ενώ η Ρουμανία σφυρίζει αδιάφορα (παρά τους ρωσικούς πυραύλους που έπεσαν στο έδαφός της), η Βουλγαρία το ίδιο, η Σλοβακία έκοψε τα όπλα στην Ουκρανία, η Ουγγαρία το έχει κάνει από την αρχή, οι πραγματικοί «ρωσοφάγοι», οι Πολωνοί έκοψαν κάθε βοήθεια στο Κίεβο κι ενώ η Τουρκία παίζει τον ρόλο του συνομιλητή της Ρωσίας και διαμεσολαβητή με την Δύση, ο Κ.Φλώρος επαίρεται ότι έχει μετατρέψει την Αλεξανδρούπολη σε… βάση των ΗΠΑ («Σούδα του βορρά» την χαρακτήρισε) και πολεμά την Ρωσία!

Μπας και τον ακούσει η πρεσβεία και τον διασώσει για ακόμη μία φορά.

Ιδού λοιπόν τι δήλωσε:

«Όσον αφορά στην Αλεξανδρούπολη, την “Σούδα του Βορρά” όπως επίσης συνηθίζω να τη λέω, και εκεί αξιοποιήσαμε και συνεχίζουμε να αξιοποιούμε τον λιμένα με την παροχή διευκολύνσεων δυνάμεων της Συμμαχίας, για την προώθησή τους προς ενίσχυση της Νοτιοανατολικής Πτέρυγάς της.

Ο Άξονας Αλεξανδρούπολη – Βουλγαρία, Ρουμανία – Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη είναι εξαιρετικά σημαντικός τουλάχιστον ως προς την στρατηγική αμυντική διάσταση του για την οποία μου επιτρέπεται να αναφερθώ κι αυτό είναι πέραν πάσης αμφιβολίας γεγονός, που ανέβασε κατακόρυφα το γεωστρατηγικό ειδικό βάρος της Χώρας μας.

Η στρατηγική αξία της πρωτεύουσας του Έβρου βεβαίως, αποκτά πλέον διεθνές βεληνεκές στο πλαίσιο και της ταχύτατης ενεργειακής αναβάθμισής της, σύμφωνα με τους ευρύτερους σχεδιασμούς της Πολιτείας».

Πραγματικά πρώτη φορά «αυτο-στοχοποιείται» μία πόλη της Ελλάδας από έναν στρατιωτικό που υποτίθεται είναι υπεύθυνος για την άμυνα της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Θεός να βάλει το χέρι του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.