ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με στελέχη της Lockheed Martin – Η αναβάθμιση των F-16 και τα F-35 στο τραπέζι

Συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και εμβάθυνσης της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων με την εταιρεία

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με στελέχη της Lockheed Martin – Η αναβάθμιση των F-16 και τα F-35 στο τραπέζι

Με στελέxη της Lockheed Martin συναντήθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με θέμα την αναβάθμιση των F-16 αλλά και την προοπτική αγοράς των F-35.

Η συνάντηση έγινε με τον Αντιπρόεδρο Global Business Development & Strategy της Lockheed Martin Corporation κ. Tim Cahill, τον Αντιπρόεδρο Global Pursuits Initiatives for Greece, Italy, the Americas and Africa της Lockheed Martin Aeronautics International κ. Ντένη Πλέσσα και τον Αντιπρόεδρο της Lockheed Martin Corporation και νόμιμο εκπρόσωπο των εταιρειών Lockheed Martin International SΑ και Lockheed Martin Global Inc. στην Ελλάδα κ. Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και εμβάθυνσης της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων με την εταιρεία, με ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση των Αεροσκαφών Ναυτικών Επιχειρήσεων (ΑΦΝΕ) P-3B Orion και F-16 Viper στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ.

Συζητήθηκαν ακόμη και στις διαδικασίες ενεργοποίησης του προγράμματος πρόσκτησης Μαχητικών Αεροσκαφών F-35 οι οποίες είναι σε εξέλιξη, ενόψει και της επικείμενης επίσημης επίσκεψης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin Aeronautics στο Fort Worth του Τέξας όπου και κατασκευάζονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.