ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιάννης Μάρκου: Ο δράστης ήταν στο ίδιο μπαρ μαζί του μία ώρα πριν την επίθεση! – Υποψίες των Αρχών ότι ήταν «βαλτός»

Ο επιχειρηματίας μάλλον διέφυγε τον κίνδυνο

Γιάννης Μάρκου: Ο δράστης ήταν στο ίδιο μπαρ μαζί του μία ώρα πριν την επίθεση! – Υποψίες των Αρχών ότι ήταν «βαλτός»

Ακόμα αναζητείται ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης με φαλτσέτα, που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, αλλά όπως φαίνεται υπάρχουν ενδείξεις ότι ο συγκεκριμένος πριν το αιματηρό περιστατικό της καντίνας στην Βαρυμπόμπη βρίσκονταν στο ίδιο μπαράκι που διασκέδαζε το θύμα και μάλιστα ακριβώς από πίσω του!

Για τον λόγο αυτόν αλλά και επειδή εν συνεχεία «έτυχε» ο δράστης να βρεθεί πάλι στο ίδιο σημείο με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο ο μαχαιροβγάλτης να ήταν «φυτευτός».

Ο επιχειρηματίας με τους δύο φίλους του, πριν επισκεφθεί την καντίνα που έγινε η επίθεση, διασκέδαζε σε ένα μπαράκι στη Νέα Ερυθραία.

Εκεί βρίσκονταν ο «μαχαιροβγάλτης» με τον 20χρονο φίλο του και μια κοπέλα.

 Πέντε λεπτά πριν φύγει ο Μάρκου και η παρέα του, η παρέα του 26χρονου δράστη αποχώρησε και λίγα λεπτά αφότου το θύμα και η παρέα του πήγαν στην καντίνα και περίμεναν σε μια ουρά περίπου δέκα ατόμων εμφανίστηκε.

Χωρίς λόγο, μπήκε μπροστά του και τότε ο επιχειρηματίας του ζήτησε τον λόγο. “Γιατί μπαίνεις μπροστά μας;” του είπε και τότε ο 26χρονος τον έσπρωξε. Βγήκαν έξω και, όταν ο μαχαιροβγάλτης διαπίστωσε ότι ο επιχειρηματίας είναι θηριώδης και γυμνασμένος, έβγαλε τη φαλτσέτα και τον χτύπησε στη μηριαία αρτηρία.

Ο Μάρκου αντέδρασε, έβαλε τα χέρια του μπροστά, προσπαθώντας να τον αποφύγει, με αποτέλεσμα να δεχθεί χτυπήματα στα πλευρά και τα χέρια.

Αυτό ήταν που τον έσωσε. Ο φίλος του Μάρκου, αμέσως, του έδεσε με ένα φουλάρι το πόδι για να σταματήσει το αίμα, τον έβαλε στο Range Rover και τον μετέφερε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Ενδεικτικό των χτυπημάτων που δέχθηκε και της αιμορραγίας, είναι το γεγονός ότι μόνο μέσα στο αυτοκίνητο κατά τη μεταφορά βρέθηκαν έξι πόντοι αίμα.

Οι πληροφορίες λένε πως ο επιχειρηματίας μάλλον έχει διαφύγει τον κίνδυνο  λόγω της άμεσης αντίδρασης του φίλου του.

Αν είχε καθυστερήσει η διακομιδή του θύματος πέντε λεπτά της ώρας, θα είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο και θα είχε καταλήξει από αιμορραγία.

Ακόμα και η σφοδρότητα των πολλαπλών χτυπημάτων με μαχαίρι χωρίς λόγω και αιτία δείχνει πως υπάρχει και κάτι άλλο πίσω από την απρόκλητη αυτή επίθεση.

Οι Αρχές, μετά την διαπίστωση της συνύπαρξης δράστη και θύματος στο μαγαζί ερευνούν αν ήταν «βαλτός» ο μαχαιροβγάλτης με τη φαλτσέτα από κάποιους ή ακόμη και αν σχεδίαζε κάτι άλλο και παρακολουθούσε τις κινήσεις του 58χρονου.

Φίλος και αυτόπτης μάρτυρας του επιχειρηματία μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και περιέγραψε: «Ακούγεται περίεργο, αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό».

Όπως ανέφερε ο φίλος του επιχειρηματία που νοσηλεύεται, καθώς περίμεναν στην σειρά μπήκε τη τελευταία στιγμή στην σειρά ο 25χρονος και δημιουργήθηκε λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή θεώρησαν ότι ήταν κάτι φυσιολογικό και στην συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα ο καυγάς να συνεχιστεί κι έξω απο το μαγαζί.

Οι φίλοι του επιχειρηματία αντιλήφθηκαν τι είχε γίνει, όταν είδαν το θύμα να τους πλησιάζει μέσα στα αίματα.

«Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου όλο το σκηνικό», παραδέχθηκε ο αυτόπτης μάρτυρας και τόνισε «κανείς δεν κατάλαβε ότι ήταν τόσες οι μαχαιριές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γενικώς στην ζωή δεν υπάρχουν «συμπτώσεις»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.