Το θέμα πλέον δεν είναι αν αγόρασαν το Predator αλλά από πού προήλθαν και πώς πληρώθηκαν τα λεφτά για την αγορά του...

Γιατί δεν πρόκειται να επιβληθούν τέλη διέλευσης στα Στενά του Ορμούζ: Δεν θα περνούν πλοία έτσι κι αλλιώς

Κανείς δεν θα ρισκάρει να βυθιστεί εν μέσω εχθροπραξιών

Γιατί δεν πρόκειται να επιβληθούν τέλη διέλευσης στα Στενά του Ορμούζ: Δεν θα περνούν πλοία έτσι κι αλλιώς

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Tο Ιράν δεν πρόκειται να χρεώνει τέλη για το Στενό του Ορμούζ στο εγγύς μέλλον.

Μπορεί να το ανακοινώσουν, αλλά οι εχθροπραξίες ξέσπασαν ξανά, πράγμα που σημαίνει ότι τα πλοία δεν θα περάσουν από το Στενό και ως εκ τούτου δεν θα πληρώσουν.

Το Στενό πιθανότατα θα κλείσει και κανένα πλοίο δεν θα περάσει, άρα δεν θα επιβληθούν διόδια. Όλοι είδαν τι συνέβη στο φορτηγό πλοίο Luni που βυθίστηκε κοντά στο Στενό του Ορμούζ σήμερα μετά από σύγκρουση με άλλο σκάφος.

Κανένας καπετάνιος δεν θα ρισκάρει να πάθει κάτι τέτοιο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.