Σε ποιες «τσέπες» θα καταλήξουν

Στην Ουκρανία όλα δείχνουν πως οι Ρώσο παρά το γεγονός ότι στέκονται ενάντια στο Κίεβο, τις ΗΠΑ και άλλες σαράντα χώρες εν τέλει θα κερδίσουν τον πόλεμο παρά τις ασυναρτησίες που δημοσιεύουν ως ειδήσεις τα δυτικά ΜΜΕ και παρουσιάζουν τους Ουκρανούς… ως νικήτες.

Μάλιστα επιχειρούν να αναδείξουν την αμερικανική βοήθεια και τα 40 δισεκατομμύρια δολάρια ότι θα επιφέρουν την νίκη για τους Ουκρανούς.

Όταν κάποιος θέλει να αυτοπλανάται δεν σώζεται με τίποτα.

Ποιοι θα πάρουν αυτά τα 40 δισ. δολάρια; Φυσικά το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα των ΗΠΑ και δεύτερον, Ουκρανοί ολιγάρχες και Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις μέσω του εμπορίου όπλων.

Αναλύοντας τα 40 δισεκ. δολάρια των ΗΠΑ προς την Ουκρανία αποκαλύπτεται ότι 8,7 δισεκατομμύρια δολάρια θα διατεθούν για την αναπλήρωση του αποθέματος όπλων των ΗΠΑ (άρα δεν θα καταλήξουν στην Ουκρανία), 3,9 δισεκατομμύρια δολάρια για το USEUCOM (το «γραφείο» που υπαγορεύει στρατιωτικές τακτικές στο Κίεβο) περίπου 5 δισεκατομμύρια δολάρια για μια ασαφή, απροσδιόριστη «παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων», σχεδόν 6 δισεκατομμύρια δολάρια για πραγματικά όπλα και «εκπαίδευση» στην Ουκρανία.

Επίσης 9 δισεκατομμύρια δολάρια σε «οικονομική βοήθεια» (η οποία θα εξαφανιστεί σε επιλεγμένες τσέπες) και 0,9 δισεκατομμύρια δολάρια για τους πρόσφυγες.

Το μόνο που ενδιαφέρει τους Αμερικανούς είναι να συντηρήσουν τον πόλεμο αυτόν μέχρι τον «τελευταίο Ουκρανό» με την ελπίδα ότι οι Ρώσοι θα έχουν σοβαρό πρόβλημα λόγω φθοράς.

Όμως η φθορά μέχρι τώρα είναι μεγαλύτερη στην Δύση ακόμα και στις ίδιες τις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικονομική ανεξαρτησία των Ρώσων και επάρκεια σε ενέργεια, πρώτες ύλες και τρόφιμα καθιστούν την χώρα επί της ουσίας «ανέγγιχτη» αντίθετα με την Δύση που εξαρτάται ακριβώς από τα ίδια πράγματα.