ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γρεβενά: Σήμερα η κηδεία του 6χρονου που «έσβησε» από ανακοπή καρδιάς

Αντί στεφάνων θα συγκεντρωθεί ποσό για την αγορά και δωρεά απινιδωτών σε Δημοτικά σχολεία των Γρεβενών

Γρεβενά: Σήμερα η κηδεία του 6χρονου που «έσβησε» από ανακοπή καρδιάς

Σήμερα Κυριακή 8 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 6χρονου από τα Γρεβενά που έφυγε από τη ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς, συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα.

Η σορός του μικρού Θωμά θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας από τις 15:30.

Παράλληλα, μετά τη δωρεά των οργάνων του, η οικογένεια του 6χρονου θα προχωρήσει σε ακόμη μία συγκινητική κίνηση, δείχνοντας μεγαλείο ψυχής σ’ αυτή την τραγική στιγμή.

Συγκεκριμένα, αντί στεφάνων θα συγκεντρωθεί ποσό στον εξωτικό χώρο της εκκλησίας για την αγορά και δωρεά απινιδωτών σε Δημοτικά σχολεία των Γρεβενών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.