Γρηγόρης Λέων για θάνατο Τζωρτζίνας: «Πιστεύω ότι το παιδί αυτό βασανίστηκε αρκετά»

«Οι ανακριτικές αρχές γνωρίζουν την πλήρη αλήθεια, τα στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα»

Γρηγόρης Λέων για θάνατο Τζωρτζίνας: «Πιστεύω ότι το παιδί αυτό βασανίστηκε αρκετά»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, για τη νέα κακουργηματική δίωξη που βρίσκεται αντιμέτωπη.

Ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος ιατροδικαστικής εταιρείας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, είπε ότι «οι ανακριτικές αρχές γνωρίζουν την πλήρη αλήθεια, τα στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα. Φαίνεται ότι η 9χρονη ήταν ένα παιδί που όχι απλά υπέστη αυτόν τον θάνατο που υπέστη με την θανατηφόρα δόση της κεταμίνης αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι είχε υποστεί κατά τον παρελθόν επεισόδια τα οποία δεν είχαν καμία σχέση είτε με παθολογικό υπόβαθρο είτε με γενετικό υπόβαθρο ή κάποιο άλλο φυσιολογικό υπόβαθρο».

Ακόμα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Φαίνεται καθοριστικό προφανώς ότι αφενός χρησιμοποιήθηκε μία ουσία για να την οδηγήσει στον θάνατο αφετέρου φαίνεται ότι υπάρχουν επεισόδια τα οποία έτσι όπως περιγράφονται από τους ίδιους τους θεράποντες ιατρούς και από την ίδια την οικογένεια σε κάποιες δημόσιες δηλώσεις φαίνεται να έχουν επιδράσει εξωγενείς παράγοντες, πιθανά όχι μόνο κεταμίνη, αλλά μπορεί να είναι μία προσπάθεια ασφυκτικού θανάτου ή μία απόπειρα ασφυκτικού θανάτου. Θα μπορούσε να είναι η χρήση μίας άλλης ουσίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δυστυχώς πιστεύω ότι το παιδί αυτό νομίζω ότι βασανίστηκε αρκετά» καταλήγει ο κ. Λέων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.