ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η δύσκολη κατάσταση του Πάνου Αργιανίδη: Δεν είναι ψυχικά καλά – Θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του (φώτο)

Ο πρώην παίκτης του Survivor νοσηλεύεται πλέον στο Δρομοκαΐτειο

Η δύσκολη κατάσταση του Πάνου Αργιανίδη: Δεν είναι ψυχικά καλά – Θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του  (φώτο)

Στο Δρομοκαΐτειο νοσηλεύεται από χθες ο πρώην παίκτης του Survivor Πάνος Αργιανίδης, ύστερα από το βράδυ που πέρασε κλειδωμένος στις τουαλέτες των ΕΛΤΑ Κρυονερίου, δηλώνοντας πως θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο πρώην παίκτης του Survivor βρισκόταν χθες το πρωί ταμπουρωμένος στις τουαλέτες του 2ου ορόφου του κτιρίου και σε κατάσταση αμόκ.

Η περιπέτεια και για τον ίδιο και για την οικογένειά του έληξε λίγο πριν τις 10 το πρωί, όταν άνδρες της ΟΠΚΕ έσπασαν την πόρτα της τουαλέτας των ΕΛΤΑ και μετέφεραν τον Πάνο Αργιανίδη στο Α.Τ Διονύσου.

Μετά την κατάθεση του στο αστυνομικό τμήμα, κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα και συγκεκριμένα στο Δρομοκαΐτειο.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες παρακάτω, ο πρώην παίκτης του Survivor τα έσπασε όλα στις τουαλέτες των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.