Ακρόπολη: Βουτιά θανάτου για 47χρονη γυναίκα – Έκανε τον σταυρό της και πήδηξε (upd2)

Αυτοκτονία η πτώση γυναίκας από τα βραχάκια στην Ακρόπολη

Ακρόπολη: Βουτιά θανάτου για 47χρονη γυναίκα – Έκανε τον σταυρό της και πήδηξε (upd2)

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Ακροπόλη όταν 47χρονη Ελληνίδα κάτοικος των Βορείων Προαστίων έπεσε από τον βράχο του Αρείου Πάγου.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα 47 ετών όταν, 20 λεπτά πριν από τη μία το μεσημέρι, έκανε βουτιά θανάτου από τα βράχια του Αγίου Παύλου, στην Ακρόπολη.

Η γυναίκα βρέθηκε στο κενό από ύψος 15-20 μέτρων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Έγινε προσπάθεια ανάνηψής της, ωστόσο ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική χωρίς τις αισθήσεις της και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Αρχικά θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για δυστύχημα και ότι η γυναίκα γλίστρησε από τα βραχάκια σε μια προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφία.

Ωστόσο, διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων, η γυναίκα, 47 ετών και Ελληνίδα, όχι αλλοδαπή τουρίστρια όπως είχε αρχικά αναφερθεί, πήρε φόρα, έκανε τον σταυρό της και έπεσε στο κενό.

Την ώρα μάλιστα που έφθασε στο σημείο η Αστυνομία, χτυπούσε επίμονα το κινητό της και, όπως αποδείχθηκε, ήταν ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρχικά είχε γίνει λόγος για 30χρονη τουρίστρια που το μεσημέρι της Τρίτης έπεσε από τον βράχο του Άρειου Πάγου στην Ακρόπολη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.