Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκαν τα εξής:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκαν τα εξής:

Στις 17 Δεκεμβρίου 2008, πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 180 χρόνια από την ίδρυση της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) στο Μέγαρο Μουσική Αθηνών, η μουσικοχορευτική παράσταση «Ελλήνων χοροί και τραγούδια».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Γράψας, ο Βουλευτής Έβρου κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, ο κ. Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Δημήτριος Βούλγαρης, ο κ. Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Καραμαλίκης, ο κ. Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος, ανώτατοι Αξιωματικοί, Ακόλουθοι Άμυνας ξένων χωρών, αντιπροσωπείες από το ΓΕΣ, την ΑΣΔΕΝ και την ΑΣΔΥΣ και από τα υπόλοιπα ΑΣΕΙ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, παρευρέθηκαν οι γονείς των συμμετεχόντων στην παράσταση Ευελπίδων καθώς και όλοι οι υπόλοιποι Ευέλπιδες. Στην παράσταση συμμετείχαν οι τραγουδιστές Χρόνης Αηδονίδης, Σάββας Σιάτρας, Χρήστος Σίκκης, οι μουσικοί Γιώργος Κωτσίνης (κλαρίνο), Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί), Σωτήρης Μπούρμπος (λαούτο), Βασίλης Γαλανάκης (κρουστά), Μανώλης Γιαννουλάκης (λύρα Κρήτης), Χρήστος Αγγελιδάκης (λαούτο Κρήτης), Γιώργος Ανδρεαδάκης (λαούτο Κρήτης), Αλέξανδρος Ιωαννίδης (λύρα Πόντου) και Ηλίας Στεφανίδης (νταούλι). Στην εκδήλωση συμμετείχαν η χορωδία και τα χορευτικά συγκροτήματα της Σχολής.