ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ισημερινός: Η ανάρτηση στο Instagram που «πρόδωσε» το νεαρό μοντέλο που δολοφονήθηκε μέσα σε εστιατόριο (φώτο)

Αποκάλυψε που βρίσκονταν με αποτέλεσμα να την εντοπίσουν εύκολα οι δολοφόνοι της

Ισημερινός: Η ανάρτηση στο Instagram που «πρόδωσε» το νεαρό μοντέλο που δολοφονήθηκε μέσα σε εστιατόριο (φώτο)

Στη δημοσιότητα ήρθε η ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram με ένα πιάτο φαγητό, το νεαρό μοντέλο από τον Ισημερινό που πριν από λίγες ημέρες δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι μέσα σε εστιατόριο.

Σύμφωνα με τον Telegraph η 23χρονη Λάντι Πάραγκα Γκοϊμπούρο είχε αναρτήσει για τους 173.000 followers της στο Instagram μια φωτογραφία από το πιάτο με σεβίτσε από χταπόδι που είχε παραγγείλει την μοιραία για την ίδια 28η Απριλίου.

Κατά το δημοσίευμα στην φωτογραφία φαινόταν το όνομα του εστιατορίου στο οποίο βρισκόταν η 23χρονη πρώην Μις Ισημερινός, στοιχείο που φέρεται να ήταν αρκετό για τους εκτελεστές της να βρουν πού βρισκόταν ώστε να την δολοφονήσουν.

Ήταν λίγο μετά την ανάρτηση που η Παράγκα είδε δύο μασκοφόρους να μπαίνουν στο εστιατόριο και να την εκτελούν εν ψυχρώ.

Η μοιραία ανάρτηση της 23χρονης

Το σοκαριστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης δείχνει την 23χρονη Λάντι Πάραγκα Γκοϊμπούρο να συνομιλεί με έναν άνδρα μέσα σε ένα εστιατόριο στην πόλη Κεβέντο στις 28 Απριλίου.

Ξαφνικά, δύο μασκοφόροι άνδρες μπαίνουν μέσα: ο ένας από αυτούς πλησιάζει γρήγορα τη γυναίκα και πυροβολεί την Πάραγκα αλλά και τον άνδρα με τον οποίο μιλούσε, ενώ ο άλλος παραμένει δίπλα στην πόρτα για να κρατάει τσίλιες.

Αφού και τα δύο θύματα πέφτουν αιμόφυρτα στο έδαφος, οι δύο δράστες τρέπονται σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νεαρό μοντέλο, που έχασε τη ζωή του στην επίθεση, είχε εκπροσωπήσει την επαρχία Los Rios στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Ισημερινός» το 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.