Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέδωσε πρόσκληση κατάταξης επιλαχόντων υποψηφίων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στο Στρατό Ξηράς.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέδωσε πρόσκληση κατάταξης επιλαχόντων υποψηφίων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στο Στρατό Ξηράς.

Συγκεκριμένα, καλούνται οι υποψήφιοι ΕΠ.ΟΠ. με βάση τη σειρά των επιλαχόντων στον τελευταίο διενεργηθέντα διαγωνισμό, προκειμένου να συμπληρωθούν οι κενές θέσεις που δημιουργήθηκαν λόγω μη παρουσίασης ή αποχώρησης κληθέντων να καταταγούν επιλαχόντων υποψηφίων.

Οι καλούμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με το Στρατολογικό Γραφείο του τόπου εγγραφής τους στα Μητρώα Αρρένων (άνδρες) ή εγγραφής τους στα Δημοτολόγια (γυναίκες), προκειμένου να εφοδιαστούν με Σημείωμα Κατάταξης ΕΠΟΠ.

Η κατάταξη των υποψηφίων ΕΠΟΠ θα πραγματοποιηθεί την 10η Απριλίου 2009 στο κέντρο εκπαιδεύσεως που καθορίζεται στο σημείωμα κατάταξης (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού-ΚΕΠΒ στη Θήβα) και παρέχεται προθεσμία δύο ημερών προκειμένου να παρουσιαστούν όσοι αποδεδειγμένα εμποδίστηκαν από λόγους ανωτέρας βίας.

Οι καλούμενοι υποψήφιοι ΕΠΟΠ μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΓΕΣ και συγκεκριμένα στον εξής σύνδεσμο:  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr