Καρδιακό επεισόδιο νέου Α/ΓΕΣ: Εκανε «μπαλονάκι» – Οι γιατροί του συνέστησαν «να αποφεύγει το υψηλό στρες»!

Καρδιακό επεισόδιο νέου Α/ΓΕΣ: Εκανε «μπαλονάκι» – Οι γιατροί του συνέστησαν «να αποφεύγει το υψηλό στρες»!

Καμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση της υγείας του νέου Αρχηγού του ΓΕΣ, αντιστράτηγου Γιώργου Καμπά, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσοκομείο Έβρου. Υπενθυμίζεται πως ο ασθενής είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο λόγω ενοχλήσεων στην καρδιά.

Η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης επιβεβαιώνει ότι ο νέος αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς υπέστη ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο. «Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής» επισημαίνεται σε ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Λίγες ώρες αφού επελέγη από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας ως αρχηγός ΓΕΣ, ο αντιστράτηγος Καμπάς -μέχρι χθες διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, ένιωσε ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο νέος αρχηγός του ΓΕΣ είχε υποστεί έμφραγμα και υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση Stent (μπαλονάκι).

Οι γιατροί του συνέστησαν «να απέχει από καθήκοντα που συνεπάγονται υψηλό στρες»!

Το ερώτημα είναι πώς θα εκτελέσει τα καθήκοντά του ως Αρχηγού του Στρατού, μια θέση που συνεπάγεται «υψηλό στρες»…

Ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με τη νοσηλεία του Αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Γιώργου Καμπά, εξέδωσε η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου (Π.Γ.Ν.Ε.), στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, ο αρχηγός ΓΕΣ προσήλθε στο Π.Γ.Ν.Ε. ξημερώματα Σαββάτου (1.00 π.μ.), λόγω καρδιακών ενοχλήσεων. «Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Δημήτρης Αδαμίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γύρω στις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου (26.1.2019), ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.