ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

GMARS: Η Lockheed Martin και η Rheinmetall παρουσίασαν το νέο σύστημα ΠΕΠ

Η νέα ανανεωμένη έκδοση του γερμανικού συστήματος ΠΕΠ MARS

GMARS: Η Lockheed Martin και η Rheinmetall παρουσίασαν το νέο σύστημα ΠΕΠ

Η Rheinmetall και η Lockheed Martin συνεργάστηκαν για τη δημιουργία ενός νέου κινητού πυραυλικού συστήματος πολλαπλών εκτοξευτών τελευταίας γενιάς, το GMARS (Global Mobile Artillery Rocket System).

Το GMARS είναι ένα σύστημα πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων που υποστηρίζει τρέχουσες και μελλοντικές υπερσύγχρονες αποστολές μεγάλης εμβέλειας και εκτεταμένης εμβέλειας, όπως υποστηρίζει η Rheinmetall.

Το σύστημα είναι ικανό να παρέχει αποστολές υποστήριξης πυρός σε εμβέλεια ως και 400 χιλιόμετρα. Περιλαμβάνει έναν διπλό εκτοξευτή ικανό να εκτοξεύει την οικογένεια πυρομαχικών MLRS.

Επίσης, η Rheinmetall αναφέρει ότι έχει κοινά στοιχεία με το σύστημα M270/HIMARS και είναι διαλειτουργικό με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ που χρησιμοποιούν τα MLRS και τα HIMARS.

Μπορεί να εκτοξεύσει τα GMLRS (70+ χλμ), τα εκτεταμένης εμβέλειας GMLRS ER (150 χλμ), τους πυραύλους ATACMS (300 χλμ) και τους PrSM (400 χλμ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νέο πυραυλικό σύστημα θα παρουσιαστεί από τις δύο εταιρείες στην αμυντική έκθεση EUROSATORY 2024 που θα γίνει στο Παρίσι από τις 17 ως και τις 21 Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.