Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Η Γαλλία δοκιμάζει αναβαθμισμένα άρματα Leclerc με «κλουβί προστασίας» για drone

Το άρμα βρίσκεται στην νέα ψηφιακή του έκδοση κάτω από το πρόγραμμα Scorpion

Η Γαλλία δοκιμάζει αναβαθμισμένα άρματα Leclerc με «κλουβί προστασίας» για drone

Ο γαλλικός στρατός ξεκίνησε δοκιμές των αναβαθμισμένων αρμάτων μάχης Leclerc XLR και αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η εγκατάσταση κλουβιού προστασίας από επιθέσεις drone.

Για ακόμα μια φορά όσα κορόιδευαν με τα ρωσικά άρματα και το «κοτετσόσυρμα» έρχονται να εφαρμοστούν και στου δυτικού στρατούς καθώς έδειξαν την αξία τους στο πεδίο της μάχης.

Τι δοκιμές και βολές πραγματοποίησαν άρματα του 5ου συντάγματος Δραγώνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.