Η απολογία του προπονητή ιστιοπλοΐας: «Συναισθηματικά δε θα μετανιώσω ποτέ – Αμαλάκι μου!»

«Εγώ έκανα ένα τεράστιο λάθος να σε βάλω στον έρωτα γρήγορα»

Η απολογία του προπονητή ιστιοπλοΐας: «Συναισθηματικά δε θα μετανιώσω ποτέ – Αμαλάκι μου!»

Ο κατηγορούμενος προπονητής ιστιοπλοΐας, ξεκίνησε την απολογία του με δάκρυα, κραυγές και συνθήματα «όχι βία! όχι βία».

«Η αγάπη και η αλήθεια έχουν ένα κοινό παρονομαστή, την υπομονή. Θα ήθελα να ξεκινήσω με την κατηγορία του βιασμού. Είναι κάτι που δε με αντιπροσωπεύει σε καμία έκφραση, καμία ερμηνεία, κανένα νόημα, σε καμία λέξη, όπως και να το καταλαβαίνει οποιοδήποτε. Η βία στον έρωτα δεν υπάρχει.

Όπως δεν υπάρχει γλυκό χωρίς ζάχαρη και μέρα χωρίς ήλιο. Βία δε χωράει στον έρωτα. Γκρίνια και ζήλεια μπορεί γιατί είναι αλατοπίπερο. Αν μου στερούσατε ποτέ τον ήλιο από την Ανατολή θα τον περίμενα από τη Δύση. Αγαπάω το metoo. Στην Τρίπολη δε μπορώ να κάνω παρέα με κανένα συγκρατούμενο αν έχει σηκώσει χέρι στη γυναίκα του» είπε ο κατηγορούμενος προπονητής και συνέχισε ζητώντας να μιλήσει για τον έρωτα στο δικαστήριο.

«Θέλω να σας μιλήσω για τον έρωτα. Επειδή η Αμαλία ήταν ανοικοκύρευτη και την πείραζε και ο μπαμπάς της, της έλεγα «εγώ θα σου μαγειρεύω, θα σε φροντίζω, θα γίνω η σκάλα που θα ανέβεις Αμαλία! Αμαλάκι μου! Όχι βια! Όχι βια! Αγαπώ όλες τις κακοποιημένες γυναίκες!

Ο Λάζαρος ήταν πιο γυαλιστερός για τον μπαμπά σου! Πρέπει να γυρίσεις, να δεις και αλλά πράγματα. Αν δεν μυρίσεις τα σκατά δε θα καταλάβεις τη λεβάντα. Εγώ έκανα ένα τεράστιο λάθος να σε βάλω στον έρωτα γρήγορα» ξέσπασε ξανά ο κατηγορούμενος, ενώ την ίδια στιγμή σε δάκρυα ξέσπασε και ο πατέρας του.

«Η Αμαλία ήταν μια κοπέλα αρκετά παχιά για την ηλικία της. Ως προπονητής το λέω, ασχολούμαι με το βάρος και το ύψος για να φορμαριστεί ο αθλητής. Όταν με ρώτησε ο μπαμπας της αν το έχει με το άθλημα, εγώ του επεσήμανα τα κιλά της» ανέφερε ο κατηγορούμενος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και σε περιστατικό του 2010, το οποίο ανέφερε για πρώτη φορά ατο δικαστήριο. «Το 2010 ήρθε από το κινητό του μπαμπά της Αμαλίας το εξής μήνυμα: «Τριαντάφυλλε σ’ αγαπώ, μην το πεις στο μπαμπά!». Εγώ το είπα στους γονείς της, σκέφτηκα μήπως το έστειλε η μάμα της, αλλά όχι. Δεν το έστειλε εκείνη, αλλά πανηγύριζε για την εκδήλωση του έρωτα της κόρης της».

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι το 2011 η Αμαλία εκδήλωνε τον έρωτα της έπειτα από παρότρυνση της μητέρα της και πως αρχές του Γενάρη του 2012 ξεκίνησε η συζήτηση με τη μητέρα της για το εάν μπορώ να δω την Αμαλία ως μελλοντική μου σύζυγο. «Εσυ που είσαι ρομαντικός Αιγόκερως μια χαρά είσαι για το Αμαλάκι μου» μου έλεγε η μαμά της».

Πρόεδρος: Παρουσιάζετε τα πράγματα ότι λόγω της μητέρας της ερωτευτήκατε την Αμαλία.

Κατηγορούμενος: Δε θέλω να ρίξω πέτρες πουθενά.

Πρόεδρος: Ποτέ σας δημιουργήθηκε το αίσθημα του έρωτα; Το 2010 που καταγγέλλεται ότι φιλήσατε την Αμαλία;

Κατηγορούμενος: Το 2010 δεν έγινε τίποτα.

Πρόεδρος: το 2011;

Κατηγορούμενος: Υπήρχε συνεχής διεκδίκηση από την Αμαλία προς εμένα. Κι έχω ένσταση με την 16η ανακρίτρια. Στους αγώνες στο Γαλαξίδι η κοπέλα από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου μου άρεσε και της είπα μετά το σχόλασμα να βρεθούμε στην καφετέρια του ξενοδοχείου. Βγαίνει η Αμαλία και μας βλέπει, μου ρίχνει μια ματιά όλο ζήλεια και λέω «τώρα αυτή έχει πάρει φωτιά!». Την επόμενη μέρα ήμουν στο ίδιο τραπέζι κι ήρθε και κάθισε η Αμαλία. Της λέω «θέλεις κατι;» κι εκείνη έφυγε πετώντας την καρέκλα.

Ο ίδιος εξήγησε πως εκείνες τις ημέρες είχε εκνευριστεί επειδή η Αμαλία κυκλοφορούσε με το μαγιό στο ξενοδοχείο κι αυτό δεν ήταν ωραία εικόνα για αθλητή, ενώ υποστήριξε πως μέχρι το καλοκαίρι του 2011 δεν είχε καμία σχέση με την Αμαλία.

Χωρίς ειρμό, ο κατηγορούμενος είχε αρκετά ξεσπάσματα, ενώ σε σημείο της απολογίας του είπε: «Για κάθε κύτταρο του εγκεφάλου μου έχω μετανιώσει. Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που δεν έκοβα το κουλό μου. Συναισθηματικά δε θα μετανιώσω ποτέ. Αυτό ήταν από καρδιάς και η αληθινή αγάπη ποτέ δε λαθεύει. Έπρεπε να τιμωρήσω τον εαυτό μου. Κι αυτό που επέλεξα και επέλεξε και ο πατέρας Φιλήμονας του Αγίου Όρους, ήταν όχι σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου και όχι πολλά πολλά».

Το 2012 στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως είχε εμφανιστεί με μια φίλη του και η μητέρα της Αμαλίας του είπε «τι την κουβάλησες αυτή; Δε βλέπεις ότι η Αμαλία ζηλεύει;». Λίγες ημέρες αργότερα, κατά τον κατηγορούμενο, η μητέρα της Αμαλίας ζήτησε να του μιλήσει. «Καθίσαμε στην καφετέρια και με ρώτησε αν το σπίτι που μένω είναι δικό μου κι αν ο πάνω όροφος είναι έτοιμος. Αν έχω χρέη και γενικά τι αλλά έχω. «Την Αμαλία πως τη βλέπεις για γυναίκα σου;» μου είπε. Και της λέω «θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος» και της ανάφερε την ταινία «Μπακαλόγατος». Εκείνη μου λέει «Γιατί δεν το βλέπεις σοβαρά; Δεκαπέντε χρόνια διαφορά είναι ιδανική διαφορά ηλικίας» περιέγραψε ο κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στο δικαστήριο, είχε για πρώτη φορά επαφή με την Αμαλία το καλοκαίρι του 2012 και αφού προηγουμένως ο ίδιος θεωρούσε ότι την προξενεύει η μαμά της.

Πρόεδρος: Ποτέ είναι το πρώτο άγγιγμα;

Κατηγορούμενος: Το 2012 στις εγκαταστάσεις του ομίλου όταν είχα πάει για δουλειά, όχι για προπόνηση. Είχα πάρει το Σπύρο και του λέω θα περάσω από τον όμιλο και η Αμαλία του άκουσε και ήρθε. Έτυχε να είναι σούρουπο και είχα κάνει ντουζ μετά τις δουλειές που έκανα και ήμουν στο αποδυτήριο μου, όχι τον μαθητών. Μπήκε η Αμαλία και μου λέει «άκουσα ότι είσαι εδώ και ήρθα να σε δω».

Πρόεδρος: Με τι πρόσχημα;

Κατηγορούμενος: Είχε έλξη. Ήταν η ουρά μου.

Πρόεδρος: Εκεί έγινε πράξη;

Κατηγορούμενος: Ναι. Έγινε ολοκληρωμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ολυμπιονίκη στο ψέμα» χαρακτήρισε και την Αμαλία και τη μητέρα της ο 39χρονος κατηγορούμενος όταν ερωτήθηκε από τον πρόεδρο της έδρας για τον εάν μπήκε δυο φορές στο δωμάτιο της Αμαλίας και ακολούθησαν σεξουαλικές πράξεις. Μάλιστα, εκτίμησε πως η Αμαλία «ανέβηκε στο βαγόνι του me too για τη δόξα και ίσως τα χρήματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.