ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιατροδικαστής για τον 26χρονο στις Σέρρες: «Το ψυγείο του έσπασε τον αυχένα – Ακαριαίος ο θάνατός του»

«Ο 26χρονος σφήνωσε ανάμεσα στο ψυγείο και στο εν κινήσει ασανσέρ»

Ιατροδικαστής για τον 26χρονο στις Σέρρες: «Το ψυγείο του έσπασε τον αυχένα – Ακαριαίος ο θάνατός του»

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του 26χρονου φοιτητή στις Σέρρες, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην προσπάθειά του να κατεβάσει στο ισόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε με το ασανσέρ ένα ψυγείο συνθλίφτηκε από αυτό.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου, ο «θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος» καθώς είχε «κάταγμα και στον αυχένα», ενώ το ψυγείο τον συμπίεσε από τον θώρακα και άνω.

«Είχε συμπίεση κεφαλιού, συμπίεση λαιμού, συμπίεση θώρακα. Όλο το άνω ημιμόριο του σώματος, δηλαδή κεφαλή, λαιμός και θώρακας, ήταν συμπιεσμένο» είπε η κ. Ζαγγελίδου.

Το ασανσέρ δεν είχε πόρτα μεταξύ του κουβουκλίου και του φρεατίου και όπως φαίνεται κάποια στιγμή κατά την κίνησή του το ψυγείο σφήνωσε στο τοιχίο με αποτέλεσμα να τον συνθλίψει ενώ το ασανσέρ εξακολουθούσε να βρίσκεται σε κίνηση.

«Έβαλε το ψυγείο στο ασανσέρ, αυτό δεν είχε προστατευτικό και τελικά ο 26χρονος σφήνωσε ανάμεσα στο ψυγείο και στο εν κινήσει ασανσέρ», ανέφερε η κ. Ζαγγελίδου.

«Ο θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος καθώς είχε και κάταγμα στον αυχένα», σημείωσε.

Ο άτυχος 26χρονος εργαζόταν ως διανομέας στις Σέρρες και φίλοι και συγγενείς τον περιγράφουν ως ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί. Το μοιραίο βράδυ πήγε στο σπίτι του, μαζί με έναν φίλο του, προκειμένου να μεταφέρουν το ψυγείο στο νέο του σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα στη γενέτειρά του, στη Χρυσούπολη Καβάλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.