ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Η ισραηλινή Αεροπορία βομβάρδισε βάση των Χούθι στην Υεμένη! (βίντεο)

Για πρώτη φορά το Ισραήλ έβαλε στο «στόχαστρο» τους σιίτες αντάρτες

Η ισραηλινή Αεροπορία βομβάρδισε βάση των Χούθι στην Υεμένη! (βίντεο)

Η ισραηλινή Αεροπορία έπληξε στρατιωτικές εγκαταστάσεις των σιιτών Χούθι στην Υεμένη!

Οι Χούθι αναφέρουν ότι έχουν 5 νεκρούς και 16 τραυματίες ως αποτέλεσμα της αεροπορικής επίθεσης.

Λένε πως ανατινάχτηκαν αποθήκες πυρομαχικών.

Οι Ισραηλινοί έστειλαν το «μήνυμά» τους, στους Χούθι να σταματήσουν τις πυραυλικές επιθέσεις και τις επιθέσεις με drones κατά του Ισραήλ, αμέσως μετά την επανέναρξη των εχθροπραξιών στην Γάζα.

Οι Χούθι  έχουν δηλώσει επανειλημμένα πως θα συνεχίσουν τις επιθέσεις κατά ισραηλινών στόχων εάν το Τελ Αβίβ συνεχίσει τις επιθέσεις στην Γάζα.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα οι Χούθι είχαν αιχμαλωτίσει πλοίο ισραηλινών συμφερόντων στην Ερυθρά Θάλασσα.

Λίγο πριν την έναρξη της 7ήμερης εκεχειρίας μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς είχαν εκτοξεύσει «πύραυλο cruise» (έτσι τον χαρακτήρισαν οι Ισραηλινοί)!

Ο πύραυλος αναχαιτίστηκε από ισραηλινό μαχητικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.