ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Η Πολωνία δηλώνει έτοιμη να στείλει πυραύλους εμβέλειας 250χλμ στο Κίεβο για να πλήξουν την Ρωσία!

Στο επίκεντρο οι πύραυλοι NSM

Η Πολωνία δηλώνει έτοιμη να στείλει πυραύλους εμβέλειας 250χλμ στο Κίεβο για να πλήξουν την Ρωσία!

Η Πολωνία έχει ξεκινήσει συζητήσεις με το Κίεβο σχετικά με τον εξοπλισμό της Ουκρανίας με το πρώτο επίγειο σύστημα πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς.

Η Πολωνία θα μπορούσε να στείλει στην Ουκρανία τους Naval Strike Missiles, οι οποίοι μπορούν να χτυπήσουν θαλάσσιους και χερσαίους στόχους με εμβέλεια έως 250 χιλιομέτρων.

Η πληροφορία αυτή κυκλοφόρησε σε πολωνικά ΜΜΕ, λίγες ώρες μετά το συντριπτικό χτύπημα στο Κραματόρσκ, όπου ρωσικός πύραυλος φέρεται να έπληξε κέντρο επιχειρήσεων στο οποίο υπήρχαν δεκάδες ξένοι μισθοφόροι και σύμβουλοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι η Ρωσία έχει προειδοποιήσει πως όποια χώρα προμηθεύσει με τέτοια οπλικά συστήματα την Ουκρανία, θα βρεθεί αμέσως στο στόχαστρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.