ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η τραγική ιστορία του μοντέλου που αυτοκτόνησε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

Η μοίρα της επέφερε συντριπτικά πλήγματα

Η τραγική ιστορία του μοντέλου που αυτοκτόνησε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

Σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του γνωστού φωτομοντέλου στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας αλλά η αλήθεια είναι πως η μοίρα της είχε επιφέρει συντριπτικά πλήγματα και εν τέλει δεν άντεξε άλλο τα βάρη που της είχε φέρει η ζωή.

Πριν αρκετά χρόνια ο αδερφός της κοπέλας αυτοκτόνησε, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο. Μετά από αυτή την απώλεια η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πριν μερικούς μήνες πέθανε ο πατέρας της ενώ πριν τρεις μέρες πέθανε και ο παππούς της. Η μητέρα της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ χθες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η κοπέλα μετά την αυτοκτονία του αδερφού της, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, νοσηλεύθηκε δύο φορές στο ψυχιατρικό ίδρυμα της Τρίπολης.

Δύο φορές στο παρελθόν προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Την τελευταία φορά πήδηξε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σώμα της.

Μετά από πολύωρα χειρουργεία, τα προβλήματα δεν αποκαταστάθηκαν πλήρως και από τότε είχε κάποια κινητικά προβλήματα.

Όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, ήταν πανέμορφη, πρώην φωτομοντέλο που είχε συνεργαστεί με πολλούς διάσημους Έλληνες σχεδιαστές.

Ένα κορίτσι καλόψυχο και ευαίσθητο, λένε οι γείτονες, που δεν άντεξε τα χτυπήματα της μοίρας και το ξεκλήρισμα της οικογένειας.

Η γυναίκα που την περιποιόταν και της έδινε φαγητό, τις τελευταίες μέρες το άφηνε έξω από την πόρτα γιατί η 43χρονη δεν ήθελε να μιλά σε κανένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, στους Αγίους Θεοδώρους στη 13.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.