ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Βουλγαρία επικύρωσε την πώληση τεθωρακισμένων στην Ουκρανία – Δύο ώρες συνεδρίαζε το κοινοβούλιο

Αφορά οχήματα του υπουργείου εσωτερικών

Η Βουλγαρία επικύρωσε την πώληση τεθωρακισμένων στην Ουκρανία – Δύο ώρες συνεδρίαζε το κοινοβούλιο

Στην τακτική της συνεδρίαση σήμερα, το κοινοβούλιο της Βουλγαρίας επικύρωσε την συμφωνία μεταξύ του υπουργείου Εσωτερικών της Βουλγαρίας και του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας για την προμήθεια από την Ουκρανία βουλγαρικών τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς και του αντίστοιχου οπλισμού και ανταλλακτικών.

Η συμφωνία υπογράφηκε στη Σόφια στις 8 Αυγούστου και στο Κίεβο στις 13 Νοεμβρίου.

Τα συγκεκριμένα οχήματα δεν χρειάζονται πλέον στο υπουργείο Εσωτερικών, αναφέρει έκθεση της κοινοβουλευτικής επιτροπής Άμυνας.

Οι βουλευτές ενέκριναν τη συμφωνία με 131 ψήφους υπέρ (τα κόμματα GERB-UDF, Συνεχίζουμε την Αλλαγή – Δημοκρατική Βουλγαρία, MRF, TISP), 49 κατά (BSP για τη Βουλγαρία και Αναγέννηση / Vazrazhdane) και μια αποχή (BSP για τη Βουλγαρία).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχεδόν δύο ώρες συζήτησης προηγήθηκαν της επικύρωσης κάτι που δείχνει ότι δεν ήταν μια εύκολη συνεδρίαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.