ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Η Wagner αναφέρει ότι στον έλεγχό τους βρίσκεται και η πόλη του Βορονέζ – Με αντιτρομοκρατική νομοθεσία απαντά το ρωσικό ΥΠΑΜ

Δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας υπό τον έλεγχο του στρατιωτικού σώματος

Η Wagner αναφέρει ότι στον έλεγχό τους βρίσκεται και η πόλη του Βορονέζ – Με αντιτρομοκρατική νομοθεσία απαντά το ρωσικό ΥΠΑΜ

Οι μαχητές της ομάδας Wagner προχωρούν ακόμα περισσότερο στις πράξεις τους κατά του επίσημου κράτους όπως φαίνεται καθώς μετά την κατάληψη κεντρικών σημείων της πόλης του Ροστφ-ον-Ντον έχουν εισέλθει και στην πόλη Βορονέζ αποτελώντας έτσι την δεύτερη ρωσική επαρχία που θεωρητικά βρίσκεται στα χέρια τους.

Αυτό ανακοίνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λογαριασμοί προσκείμενοι στην Wagner με το ρωσικό ΥΠΑΜ να απαντά με επιβολή αντιτρομοκρατικού καθεστώτος στην πόλη Βορόνεζ και όλη την περιφέρεια, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

Το Ροστόφ-ον-Ντον, όπου έχουν βγει στους δρόμους τεθωρακισμένα στρατιωτικά οχήματα βρίσκεται πάνω από 1.100 χιλιόμετρα νότια της Μόσχας. Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής που συνορεύει με την Ουκρανία έχουν κληθεί να παραμείνουν στα σπίτια τους επειδή οι δυνάμεις ασφαλείας επιχειρούν στην περιοχή.

Σε βίντεο, πάντως, που κυκλοφορούν στα social media, οι δρόμοι εξόδου από τη Βορόνεζ προς τη Μόσχα δείχνουν «πηγμένοι», με τους «θορυβημένους» από τις εξελίξεις κατοίκους να εγκαταλείπουν την πόλη. Κάποιες πληροφορίες θέλουν τους μαχητές της Βάγκνγερ να έχουν ήδη καταλάβει και αυτή την πόλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.