ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πυροβολισμοί τα ξημερώματα έξω από το club Lohan στην Ιερά Οδό

Έγιναν τρεις προσαγωγές

Πυροβολισμοί τα ξημερώματα έξω από το club Lohan στην Ιερά Οδό

Πυροβολισμοί έπεσαν τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από το club Lohan στο Γκάζι, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση και θυμίζοντας σκηνές από ταινία φαρ ουέστ.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν λίγο μετά τις 04:00 το πρωί.

Από τον διαπληκτισμό τραυματίστηκε ένας άνθρωπος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, αφού είναι ώρα που πολύς κόσμος φεύγει από τα νυχτερινά κέντρα της Ιεράς Οδού.

Όλα συνέβησαν, όταν άρχισε ένας καβγάς μέσα στο νυχτερινό μαγαζί. Η συμπλοκή συνεχίστηκε και βγήκαν έξω από το μαγαζί για να λύσουν τις διαφορές τους. Τότε ένας εξ αυτών έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε.

Από το σημείο του επεισοδίου οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει τρεις κάλυκες ενώ έχουν προχωρήσει και σε τρεις προσαγωγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.