ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ηλεία: 55χρονος επιχειρηματίας ασελγούσε στη 12χρονη κόρη της συντρόφου του – Τον κατήγγειλε ο πατέρας

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κινητό τηλέφωνο του 55χρονου βρέθηκαν φωτογραφίες της ανήλικης

Ηλεία: 55χρονος επιχειρηματίας ασελγούσε στη 12χρονη κόρη της συντρόφου του – Τον κατήγγειλε ο πατέρας

Η Εισαγγελία του Πύργου, διέταξε προκαταρκτική έρευνα για ένα περιστατικό ασέλγειας που έχει αναστατώσει τις τελευταίες ημέρες τη Ζαχάρω Ηλείας και την ευρύτερη περιοχή.

Μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού σε βάρος ενός 55χρονου επιχειρηματία, με τον οποίο φέρεται να έχει δεσμό η εν διαστάσει σύζυγός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την υπόθεση που έφερε στο φως ιδιωτικός ντεντέκτιβ που είχε προσλάβει ο πατέρας της 12χρονης, χειρίζονται πολύ προσεκτικά οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Ζαχάρως με τον φερόμενο ως δράστη να εξετάζεται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους, ωστόσο ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί σύλληψη αφού οι Αρχές εξετάζουν την καταγγελία με διακριτικότητα.

Φωτογραφίες της 12χρονης στο κινητό του 55χρονου

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κινητό τηλέφωνο του 55χρονου, βρέθηκαν φωτογραφίες του ανήλικου κοριτσιού ενώ αναμένεται να γίνει και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν στο συγκεκριμένο περιστατικό είχαν εμπλοκή και περισσότερα άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα αναμένεται να γίνει εξέταση του ανήλικου κοριτσιού, από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν συντελεστεί εις βάρος της 12χρονης και άλλες αξιόποινες πράξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.