Τον δολοφόνησε εν ψυχρώ με καραμπίνα έξω από την επιχείρηση ξυλείας που διατηρούσε

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88χρονο άφησε ο άνδρας, που τον περασμένο Φεβρουάριο, δολοφόνησε εν ψυχρώ με καραμπίνα, τον 67χρονο Κωνσταντίνο Φωτόπουλο, έξω από την επιχείρηση ξυλείας που διατηρούσε, κοντά στο χωριό Πράσινο του δήμου Πύργου, στην Ηλεία.

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος είχε και στο παρελθόν απασχολήσει την δικαιοσύνη, ήταν προφυλακισμένος, όμως δεν πρόλαβε να δικαστεί για την δολοφονία του επιχειρηματία.

Ο θάνατος του προήλθε από παθολογικά αίτια.

Το έγκλημα είχε σημειωθεί στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη. Αιτία ήταν οι κτηματικές διαφορές ανάμεσα σε δράστη και θύμα.

Ο 88χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ζήτησε να δει τον επιχειρηματία. Όταν ο αδικοχαμένος Κωνσταντίνος Φωτόπουλος έφτασε στην είσοδο της επιχείρησης του, ο δράστης φέρεται να ρώτησε τον επιχειρηματία αν θυμάται την κτηματική διαφορά που είχαν πριν κάποια χρόνια μιας και ο ίδιος ήθελε να τακτοποιήσει τα κληρονομικά του και αν θυμάται και τον ίδιο.

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι τόνοι ανέβηκαν και τότε ο ηλικιωμένος άνδρας άρπαξε την μονόκαννη καραμπίνα που είχε πάρει μαζί του και πυροβόλησε τον 67χρονο τραυματίζοντας τον σοβαρά στην περιοχή της δεξιάς κοιλιακής χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον 67χρονο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο του Πύργου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άτυχος επιχειρηματίας κατά την διακομιδή του, που έγινε συνοδεία και του γιου του, είχε τις αισθήσεις του όμως λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή αφού τα τραύματα που έφερε σε ζωτικά όργανα ήταν πάρα πολύ βαριά και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί για τον κρατήσουν στη ζωή, εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.