ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ηλεία: Ποινική δίωξη σε 65χρονο που αποπλάνησε ανήλικη μέσα στο σπίτι της

Οι πράξεις του 65χρονου έγιναν αντιληπτές από τη γιαγιά της ανήλικης

Ηλεία: Ποινική δίωξη σε 65χρονο που αποπλάνησε ανήλικη μέσα στο σπίτι της

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας, άσκησε χθες Τρίτη, ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη με ανήλικη και κατάχρηση ανήλικης σε έναν 65χρονο που συνελήφθη σε κοινότητα του Δήμου Πύργου έπειτα από καταγγελία συγγενικού προσώπου του κοριτσιού.

Στην συνέχεια ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί, οι οποίες διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, την ερχόμενη Παρασκευή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό φέρεται να συνέβη στο σπίτι της οικογένειας της ανήλικης, στο οποίο βρισκόταν και ο κατηγορούμενος, καθώς ήταν άτομο φιλικό προς τον οικογενειακό κύκλο.

Οι πράξεις του 65χρονου έγιναν αντιληπτές από τη γιαγιά της ανήλικης (δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη), η οποία προχώρησε στην καταγγελία ενώπιον των διωκτικών αρχών.

Την προανάκριση της υπόθεσης, που χαίρει ειδικής μεταχείρισης λόγω της ανηλικότητας του θύματος, διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που κατάφερε να συλλάβει τον κατηγορούμενο άνδρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.