Ηλιούπολη – Νέα στοιχεία για τον 44χρονο προπονητή: «Χάιδευε ύποπτα τα κορίτσια»

«Υπήρχε μια κοπέλα τότε στη σχολή, περίπου 17 ετών, με την οποία είχε κανονικό δεσμό. Ήταν λίγο πριν χωρίσει»

Ηλιούπολη – Νέα στοιχεία για τον 44χρονο προπονητή: «Χάιδευε ύποπτα τα κορίτσια»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα για τη συμπεριφορά του 44χρονου προπονητή Ταε Κβο Ντο από την Ηλιούπολη ο οποίος φέρεται για περισσότερο από 10 χρόνια να προσέγγιζε ανήλικες αθλήτριες του και να έχει βιάσει πέντε από αυτές.

Συγγενής νεαρής πρωταθλήτριας πολεμικών τεχνών που υπήρξε μαθήτριά του μιλά για την ανάρμοστη συμπεριφορά που επιδείκνυε με τα κορίτσια της σχολής, τα ταξίδια που έκανε με κάποια από αυτά και τη σχέση που διατηρούσε με 17χρονη.

«Αυτός δημιουργούσε φιλίες με τις οικογένειες των παιδιών. Τους μάζευε σπίτι του να ψήνουν παρέα, έκανε πάρτι και έτσι όλοι έλεγαν ‘τι καλός που είναι…’ και τον εμπιστεύονταν. Αλλά όλη την ημέρα κυκλοφορούσε μαζί με τα κορίτσια, τις πηγαινοέφερνε από τη σχολή και τις έκανε βόλτες με τη μηχανή.

Τελείωνε η προπόνηση και τις γύριζε σπίτι με το αμάξι. Τους έκανε και κάτι περίεργες χειρονομίες τάχα μου αγνές.

Όταν ένα κορίτσι τελείωνε μια άσκηση στην προπόνηση το χάιδευε στη μέση και στα μπούτια, το χτυπούσε στους γλουτούς», λέει ο Σ.Π. ο γιος του οποίου είχε υπάρξει αθλητής στη σχολή του φερόμενου ως παιδοβιαστή.

Παράλληλα, περιγράφει και ένα ταξίδι για αγώνες που είχε πάει η ανιψιά του μαζί με τον 44χρονο κατά τη διάρκεια του οποίου φρόντισε να απομονωθεί με το 14χρονο-τότε-κορίτσι. Ο ίδιος πιστεύει πως η ανιψιά του έχει πέσει και αυτή θύμα των νοσηρών διαθέσεων του 44χρονου.

«Εγώ είμαι σίγουρος ότι αυτός κάτι έχει κάνει στο παιδί, την έχει πειράξει. Ήταν 14 ετών τότε και πήγαιναν για αγώνες στο Εξωτερικό, στην Ελλάδα. Και άφηνε το μικρό κορίτσι να κοιμάται μαζί του στο ίδιο δωμάτιο. Είχαν πάει κάπου στην Λαμία για αγώνα και επειδή η μητέρα της δεν έχει χρήματα για να τη συνοδεύσει κοιμόταν μόνος του με το παιδί στο ίδιο δωμάτιο», επισημαίνει.

Επίσης, εξηγεί πως ο 44χρονος επεδίωκε να έχει «στενές» σχέσεις όχι μόνο με την ανιψιά του αλλά και με άλλα, μεγαλύτερα κορίτσια του συλλόγου.

Με κάποια κοπέλα, μάλιστα, όπως καταγγέλλει, ο συλληφθείς δεν δίστασε να συνάψει ερωτικό δεσμό.

«Υπήρχε μια κοπέλα τότε στη σχολή, περίπου 17 ετών, με την οποία είχε κανονικό δεσμό. Ήταν λίγο πριν χωρίσει με την πρώην γυναίκα του. Τους βλέπαμε να κυκλοφορούν σαν ζευγάρι, όλοι το ήξεραν ότι είναι ζευγάρι. Αλλά και το ίδιο το κορίτσι έλεγε πως τα έχει μαζί του».

Τέλος, ο Σ.Π. παραθέτει και ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή το γιο του που τον ανάγκασε να σταματήσει τα μαθήματα Ταε Κβο Ντο στη σχολή του 44χρονου.

«Είχαμε πάει για έναν αγώνα επίδειξης στο Περιστέρι και επειδή ο γιος μου έχει ένα πρόβλημα στο κεφάλι συμφωνήσαμε να μιλήσει στον αντίπαλο προπονητή και να μην τον ακουμπήσει κανείς στο κεφάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αγνόησε, δεν έκανε αυτό που είχαμε συμφωνήσει και αναγκάστηκα να μπω και να διακόψω εγώ τον αγώνα για να μην πάθει κάτι το παιδί», προσθέτει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.