ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηλιούπολη: Συνελήφθησαν δύο 18χρονοι που λήστεψαν υπό την απειλή όπλου φαρμακείο

Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι ληστεία και παράβαση των νόμων περί όπλων και βεγγαλικών

Ηλιούπολη: Συνελήφθησαν δύο 18χρονοι που λήστεψαν υπό την απειλή όπλου φαρμακείο

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται δύο 18χρονοι, οι οποίοι το απόγευμα της Δευτέρας έκαναν ληστεία υπό την απειλή όπλου σε φαρμακείο στην Ηλιούπολη.

Ειδικότερα, οι δύο νεαροί εισέβαλαν στις 19:15 το απόγευμα στο φαρμακείο και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, απείλησαν με όπλο τον 30χρονο φαρμακοποιό και του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Ωστόσο, λίγο μετά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσήγαγαν από την πλατεία Χαραυγής στο αστυνομικό τμήμα οκτώ άτομα, με τον 30χρονο φαρμακοποιό να αναγνωρίζει σε έναν από αυτούς τα ρούχα του δράστη και το όπλο με το οποίο του επιτέθηκαν.

Στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε ένα όπλο ρέπλικα, μία κίτρινη φωτοβολίδα και άγνωστο χρηματικό ποσό.

Έπειτα, άλλος ένας 18χρονος μετέβη ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης και συνελήφθη για την ληστεία ως συνεργός.

Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι ληστεία και παράβαση των νόμων περί όπλων και βεγγαλικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.