Ημαθία: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί που καλλιεργούσαν 120 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν

Ημαθία: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί που καλλιεργούσαν 120 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων

Το μεσημέρι του Σαββάτου, άνδρες της Αστυνομίας, πέρασαν χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς που καλλιεργούσαν 120 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 μέτρων, σε παραποτάμια αγροτική περιοχή της Ημαθίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη θέα των αστυνομικών, ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς αντιστάθηκε απωθώντας τους και προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, ενώ ο συνεργός του εντοπίσθηκε να τον αναμένει σε όχημα κοντά στη φυτεία.

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν (σκαπτικά εργαλεία, λιπάσματα).

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ενός αλλοδαπού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης βάρους 19,32 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν και τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.