ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ινδία: Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος MiG-21 πάνω σε σπίτι – Τρεις νεκροί (βίντεο)

Ο πιλότος χρησιμοποίησε τον μηχανισμό εκτίναξης για να το εγκαταλείψει και εντοπίστηκε τραυματισμένος

Ινδία: Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος MiG-21 πάνω σε σπίτι – Τρεις νεκροί (βίντεο)

Ένα μαχητικό MiG-21 της ινδικής Αεροπορίας συνετρίβη σήμερα σε σπίτι στο κρατίδιο Ρατζαστάν της βόρειας Ινδίας, με αποτέλεσμα τρεις χωρικοί να σκοτωθούν.

Ο πιλότος του MiG-21 χρησιμοποίησε τον μηχανισμό εκτίναξης για να το εγκαταλείψει και εντοπίστηκε τραυματισμένος, σύμφωνα με ανακοίνωση της ινδικής Αεροπορίας.

Το μονοθέσιο μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη σε σπίτι της κοινότητας Ντάμπλι, 415 χιλιόμετρα βόρεια της Τζαϊπούρ.

Σε εικόνες που μετέδωσε η ινδική τηλεόραση διακρίνεται ένας κρατήρας στο έδαφος και συντρίμμια διασκορπισμένα σε μεγάλη απόσταση, την ώρα που περίοικοι αναζητούσαν απεγνωσμένα εγκλωβισμένους στα ερείπια. Δύο γυναίκες και ένας άνδρας ανασύρθηκαν νεκροί, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Τα σοβιετικής κατασκευής MiG-21 αποτελούσαν επί δεκαετίες τη ραχοκοκαλιά της ινδικής Αεροπορίας, αλλά πλέον χαρακτηρίζονται «ιπτάμενα φέρετρα» λόγω των συχνών δυστυχημάτων.

Η κυβέρνηση της Ινδίας επενδύει δισεκατομμύρια δολάρια στον εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, με φόντο τον μακροχρόνιο ανταγωνισμό με το Πακιστάν και την κλιμάκωση των εντάσεων με την Κίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό, η ινδική Αεροπορία απέκτησε δεκάδες γαλλικά μαχητικά Rafale, οι παραδόσεις των οποίων ξεκίνησαν το 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.