ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιωάννινα: Ποινή φυλάκισης σε 60χρονο καθηγητή μουσικής που ασελγούσε σε 12χρονη μαθήτριά του

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια με αναστολή στο Εφετείο

Ιωάννινα: Ποινή φυλάκισης σε 60χρονο καθηγητή μουσικής που ασελγούσε σε 12χρονη μαθήτριά του

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ιωαννίνων, επέβαλε ποινή κάθειρξης 6χρόνων και 10 μηνών σε 60χρονο καθηγητή μουσικής, για ασέλγεια και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Ο καθηγητής από τον Νοέμβριο του 2016 έως τις 19 Ιανουαρίου 2017, ασελγούσε σε 12χρονη μαθήτριά του, η οποία το αποκάλυψε τότε στους γονείς της και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια με αναστολή στο Εφετείο. Οι μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορουμένου υποστήριξαν, πως η συμπεριφορά του καθηγητή δεν συνάδει με τα όσα σοκαριστικά κατέθεσε η 18χρονη σήμερα κοπέλα.

Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την ετυμηγορία του Δικαστηρίου ο 60χρονος θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στην φυλακή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.