ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Αστυνομικός σώζει βρέφος από βέβαιο θάνατο (βίντεο)

Έκανε μαλάξεις στο μικρό κοριτσάκι και άρχισε να αναπνέει ξανά

ΗΠΑ: Αστυνομικός σώζει βρέφος από βέβαιο θάνατο (βίντεο)

Στο βίντεο φαίνεται ο αστυνομικός Ρίτσαρντ Ντουκέιν να φτάνει σε σπίτι στις 3 Νοεμβρίου και να παίρνει γρήγορα στα χέρια του το μόλις 1 μηνός βρέφος από τα χέρια του πατέρα του καθώς το παιδί δεν ανασαίνει.

Ο αστυνομικός χωρίς καθυστέρηση ξεκίνησε τις μαλάξεις στο στήθος του βρέφους το οποίο, ευτυχώς, ανταποκρίθηκε γρήγορα.

«Την νιώθω» ακούγεται να λέει ο συνεργάτης του Ντουκέιν, αστυνόμος Τσαρλς Όουεν: «Γύρνα την και χτύπήσε την στην πλάτη».

Ο Ντουκέιν ακολουθώντας τις συμβουλές του συνεργάτη του άρχισε να χτυπάει στην πλάτη το βρέφος και δευτερόλεπτα αργότερα ακούγεται να λέει, «τώρα ανασαίνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/kcpolice/status/1589706742392184832?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1589706742392184832%7Ctwgr%5E0b0411e685dd47e876272edf2d7d3bdc87ae74cb%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.el.gr%2Fdiethni%2Firoas-astynomikos-sozei-apo-vevaio-tha%2F

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.