ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

ΗΠΑ: «Όχι» στην πρόταση της Ρωσίας για συνομιλίες

«Αν είχαν σοβαρή πρόθεση θα σταματούσαν την επίθεση στην Ουκρανία»

ΗΠΑ: «Όχι» στην πρόταση της Ρωσίας για συνομιλίες

Δηλώσεις σχετικά με την πρόταση της Ρωσίας για συνομιλίες με τη Δύση αναφορικά με την Ουκρανία έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ.

Η Ουάσιγκτον δεν θεωρεί ότι η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ πως η Μόσχα είναι ανοικτή σε συνομιλίες με τη Δύση για την Ουκρανία αποτελεί μια «εποικοδομητική, θεμιτή προσφορά» για την έναρξη διαλόγου, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Νεντ Πράις.

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας είχε δηλώσει νωρίτερα ότι η Μόσχα είναι ανοικτή στον διάλογο, αλλά τόνισε πως δεν έχει λάβει ακόμη κάποια σοβαρή πρόταση προς διαπραγμάτευση.

ΗΠΑ: Αν η Ρωσία ήθελε να ξεκινήσει διάλογο, θα σταματούσε την επίθεση στην Ουκρανία

Στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ο Πράις υπογράμμισε πως αν η πρόθεση της Ρωσίας να ξεκινήσει διάλογο ήταν σοβαρή, τότε το πρώτο βήμα της θα ήταν να σταματήσει «τη βάναυση επίθεσή της» στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν τη θεωρούμε μια εποικοδομητική και θεμιτή προσφορά για διάλογο και διπλωματία, που είναι απολύτως απαραίτητα προκειμένου να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον βάναυσο επιθετικό πόλεμο», είπε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.