ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ σε Ρωσία: «Το ηλεκτρικό ρεύμα της Ζαπορίζια ανήκει στους Ουκρανούς» – Αλλά αυτοί κλέβουν το πετρέλαιο της Συρίας!

Η ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

ΗΠΑ σε Ρωσία: «Το ηλεκτρικό ρεύμα της Ζαπορίζια ανήκει στους Ουκρανούς» – Αλλά αυτοί κλέβουν το πετρέλαιο της Συρίας!

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ χαρακτήρισε απόψε «απαράδεκτη» οποιαδήποτε προσπάθεια της Ρωσίας να ιδιοποιηθεί την πυρηνική ενέργεια της Ουκρανίας, όπου νωρίτερα σήμερα ο κατεχόμενος από τους Ρώσους πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια αποσυνδέθηκε από το εθνικό δίκτυο.

Δεν αναφέρθηκε φυσικά στο πετρέλαιο που κλέβουν ωμά από την Συρία έχοντας καταλάβει και λεηλατώντας τα κοιτάσματα της ανατολικής Συρίας, περί την Ντέιρ αλ Ζορ.

Οι ίδιες οι αμερικανικές δυνάμεις προστατεύουν την εξόρυξη και την κλοπή πόρων από ένα ξένο κράτος στην πιο καθαρή πράξη κλοπής στην διεθνή κοινότητα σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο ηλεκτρισμός που παράγει ανήκει εκ των πραγμάτων στην Ουκρανία και κάθε προσπάθεια να αποσυνδεθεί ο σταθμός από το ουκρανικό δίκτυο για να ανακατευθυνθεί (το ρεύμα) στις κατεχόμενες περιοχές είναι απαράδεκτη», είπε στους δημοσιογράφους ο Βεντάντ Πατέλ, ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.