ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηράκλειο: 40χρονη υπέστη αλλεργικό σοκ μετά τη γέννα – Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ

«Οι γιατροί θα την υποβάλουν σε αξονική τομογραφία προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση του εγκεφάλου»

Ηράκλειο: 40χρονη υπέστη αλλεργικό σοκ μετά τη γέννα – Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ

«Μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μία 40χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο, η οποία υπέστη αλλεργικό σοκ μετά τη γέννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν πριν δύο 24ωρα όταν η 40χρονη έγκυος γυναίκα πήγε να γεννήσει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Η διαδικασία του τοκετού ήταν επιτυχής, καθώς η γυναίκα γέννησε ένα υγιέστατο μωρό.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα υπέστη αλλεργικό σοκ με αποτέλεσμα να εισαχθεί στην Εντατική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η γυναίκα έχει διασωληνωθεί και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γιατροί θα την υποβάλουν σε αξονική τομογραφία προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση του εγκεφάλου», ανέφερε μιλώντας στο cretapost η αναπληρώτρια διοικήτρια Βενιζελείου, Ελευθερία Κωστάκη η οποία παράλληλα τόνισε ότι η 40χρονη δεν είχε ιστορικό αλλεργίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.