Ηράκλειο: Προσποιήθηκε τον λογιστή και απέσπασε με ένα τηλεφώνημα 18.000 ευρώ από μια 58χρονη

Την έπεισε να μπει στο e-banking της και να καταθέσει το ποσό των 18.000 ευρώ σε άγνωστο δικαιούχο

Ηράκλειο: Προσποιήθηκε τον λογιστή και απέσπασε με ένα τηλεφώνημα 18.000 ευρώ από μια 58χρονη

Ένας άνδρας στο Ηράκλειο κατάφερε και απέσπασε από γυναίκα 18.000 ευρώ, παριστάνοντας τον λογιστή.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα στο Ηράκλειο είδε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να κάνουν «φτερά» από τον τραπεζικό της λογαριασμό, 18.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στις Αρχές η 58χρονη, της τηλεφώνησε ένας άνδρας ο οποίος παρίστανε τον λογιστή της.

Με το πρόσχημα, όπως της είπε από την άλλη άκρη της γραμμής ο άνδρας, ότι δικαιούται χρήματα από επιδότηση στο ηλεκτρικό ρεύμα, την έπεισε να μπει στο e-banking της και να καταθέσει το ποσό των 18.000 ευρώ σε άγνωστο δικαιούχο.

Φυσικά ο δικαιούχος αυτός δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον απατεώνα, που έγινε πλουσιότερος κατά 18.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν έναν άνδρα ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πίσω από την υπόθεση απάτης με θύμα επιχειρηματία του Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.