ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6. Και αν...

Ηράκλειο: Στο εδώλιο ξανά ο 62χρονος θείος που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών για τον βιασμό του ανιψιού του

Πρωτοδίκως είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών

Ηράκλειο: Στο εδώλιο ξανά ο 62χρονος θείος που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών για τον βιασμό του ανιψιού του

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου, η εκδίκαση της υπόθεσης της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου αγοριού από τον θείο του, σε χωριό έξω από το Ηράκλειο.

Στο εδώλιο κάθεται ο 62χρονος θείος του παιδιού, ο οποίος φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά από το το 2016 έως το 2018, δηλαδή από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών έως τα 11.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό είχε ξεκινήσει τον Οκτώβριο με τον κατηγορούμενο να αρνείται ξανά την κατηγορία που του αποδίδεται.

Την αποδίδει σε εκδικητικά κίνητρα. Η κατάθεση της γιαγιάς του παιδιού πάντως, επιβεβαίωσε τα όσα αποτροπιαστικά φέρεται να έζησε στα χέρια του θείου του, το μικρό αγόρι.

Μάλιστα, στην κατάθεσή της, περιέγραψε με ανατριχιαστικές και σοκαριστικές λεπτομέρειες την “κόλαση”, που εμφανίζεται να γνώρισε το 9χρονο αγόρι κοντά στον 62χρονο.

Ο κατηγορούμενος πρωτοδίκως είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου του είχε επιβάλει κατά συγχώνευση συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών, με εκτιτέα τα 15.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.